Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7588
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНовицька, Анастасія Олегівна-
dc.contributor.authorNovytska, Anastasiia-
dc.date.accessioned2023-05-25T13:52:16Z-
dc.date.available2023-05-25T13:52:16Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНовицька А.О. Обґрунтування технології пшеничного хліба із використанням високодисперсного порошку грибів гливи : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Анастасія Олегівна Новицька ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 84 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7588uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7588-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – процес виробництва хліба з пшеничного борошна вищого ґатунку з додаванням високодисперсного порошку грибів гливи. Предмет дослідження – вплив параметрів технологічного процесу виробництва хліба з пшеничного борошна вищого ґатунку з додаванням високодисперсного порошку грибів гливи на функціональні властивості готових виробів. Метою кваліфікаційної роботи є вивчення споживчих властивостей глив, розробка технології, спрямованої на підвищення харчової цінності та збереження хліба з пшеничного борошна, збагаченого грибними порошками.Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva khliba z pshenychnoho boroshna vyshchoho gatunku z dodavanniam vysokodyspersnoho poroshku hrybiv hlyvy. Predmet doslidzhennia – vplyv parametriv tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva khliba z pshenychnoho boroshna vyshchoho gatunku z dodavanniam vysokodyspersnoho poroshku hrybiv hlyvy na funktsionalni vlastyvosti hotovykh vyrobiv. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye vyvchennia spozhyvchykh vlastyvostei hlyv, rozrobka tekhnolohii, spriamovanoi na pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti ta zberezhennia khliba z pshenychnoho boroshna, zbahachenoho hrybnymy poroshkamy.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectгрибиuk
dc.subjecthrybyuk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectkhlibuk
dc.subjectгливиuk
dc.subjecthlyvyuk
dc.subjectпорошокuk
dc.subjectporoshokuk
dc.subjectбілкиuk
dc.subjectbilkyuk
dc.subjectвітаміниuk
dc.subjectvitaminyuk
dc.subjectхарчова цінністьuk
dc.subjectkharchova tsinnistuk
dc.subjectфункціональні властивостіuk
dc.subjectfunktsionalni vlastyvostiuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.titleОбґрунтування технології пшеничного хліба із використанням високодисперсного порошку грибів гливиuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii pshenychnoho khliba iz vykorystanniam vysokodyspersnoho poroshku hrybiv hlyvyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Новицька А.О..pdf1,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.