Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7588
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Новицька, Анастасія Олегівна | - |
dc.contributor.author | Novytska, Anastasiia | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-25T13:52:16Z | - |
dc.date.available | 2023-05-25T13:52:16Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Новицька А.О. Обґрунтування технології пшеничного хліба із використанням високодисперсного порошку грибів гливи : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Анастасія Олегівна Новицька ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 84 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7588 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7588 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – процес виробництва хліба з пшеничного борошна вищого ґатунку з додаванням високодисперсного порошку грибів гливи. Предмет дослідження – вплив параметрів технологічного процесу виробництва хліба з пшеничного борошна вищого ґатунку з додаванням високодисперсного порошку грибів гливи на функціональні властивості готових виробів. Метою кваліфікаційної роботи є вивчення споживчих властивостей глив, розробка технології, спрямованої на підвищення харчової цінності та збереження хліба з пшеничного борошна, збагаченого грибними порошками.Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva khliba z pshenychnoho boroshna vyshchoho gatunku z dodavanniam vysokodyspersnoho poroshku hrybiv hlyvy. Predmet doslidzhennia – vplyv parametriv tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva khliba z pshenychnoho boroshna vyshchoho gatunku z dodavanniam vysokodyspersnoho poroshku hrybiv hlyvy na funktsionalni vlastyvosti hotovykh vyrobiv. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye vyvchennia spozhyvchykh vlastyvostei hlyv, rozrobka tekhnolohii, spriamovanoi na pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti ta zberezhennia khliba z pshenychnoho boroshna, zbahachenoho hrybnymy poroshkamy. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | гриби | uk |
dc.subject | hryby | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | khlib | uk |
dc.subject | гливи | uk |
dc.subject | hlyvy | uk |
dc.subject | порошок | uk |
dc.subject | poroshok | uk |
dc.subject | білки | uk |
dc.subject | bilky | uk |
dc.subject | вітаміни | uk |
dc.subject | vitaminy | uk |
dc.subject | харчова цінність | uk |
dc.subject | kharchova tsinnist | uk |
dc.subject | функціональні властивості | uk |
dc.subject | funktsionalni vlastyvosti | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.title | Обґрунтування технології пшеничного хліба із використанням високодисперсного порошку грибів гливи | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii pshenychnoho khliba iz vykorystanniam vysokodyspersnoho poroshku hrybiv hlyvy | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Новицька А.О..pdf | 1,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.