Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7625
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ступаєва, Юлія Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Stupaieva, Yuliia | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-29T11:02:36Z | - |
dc.date.available | 2023-05-29T11:02:36Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Ступаєва Ю.І. Обґрунтування параметрів використання мікронізованих пластівців з насіння зернобобових культур при виробництві функціональних харчових продуктів : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Юлія Ігорівна Ступаєва ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 84 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7625 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7625 | - |
dc.description.abstract | В роботі проведено дослідження функціонально-технологічних властивостей мікронізованих пластівців з насіння гороху, насіння квасолі білої та червоної. В експериментальній частині наведено результати щодо впливу мікронізації на органолептичні показники пластівців із зернобобових культур; зміни хімічного складу мікронізованих пластівцях із зернобобових культур; визначення ступеню та швидкості поглинання вологи мікронізованими пластівцями із зернобобових культур; визначення часу розварювання мікронізованих пластівців із зернобобових культур. За отриманими результатами розроблено рекомендації щодо параметрів використання мікронізованих пластівців з насіння зернобобових культур при виробництві функціональних харчових продуктів. Анотація російською мовою, за умови оригіналу публікації російською мовою Анотація англійською мовою V roboti provedeno doslidzhennia funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei mikronizovanykh plastivtsiv z nasinnia horokhu, nasinnia kvasoli biloi ta chervonoi. V eksperymentalnii chastyni navedeno rezultaty shchodo vplyvu mikronizatsii na orhanoleptychni pokaznyky plastivtsiv iz zernobobovykh kultur; zminy khimichnoho skladu mikronizovanykh plastivtsiakh iz zernobobovykh kultur; vyznachennia stupeniu ta shvydkosti pohlynannia volohy mikronizovanymy plastivtsiamy iz zernobobovykh kultur; vyznachennia chasu rozvariuvannia mikronizovanykh plastivtsiv iz zernobobovykh kultur. Za otrymanymy rezultatamy rozrobleno rekomendatsii shchodo parametriv vykorystannia mikronizovanykh plastivtsiv z nasinnia zernobobovykh kultur pry vyrobnytstvi funktsionalnykh kharchovykh produktiv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | зернобобові культури | uk |
dc.subject | zernobobovi kultury | uk |
dc.subject | насіння гороху | uk |
dc.subject | nasinnia horokhu | uk |
dc.subject | насіння червоної квасолі | uk |
dc.subject | nasinnia chervonoi kvasoli | uk |
dc.subject | насіння білої квасолі | uk |
dc.subject | nasinnia biloi kvasoli | uk |
dc.subject | пластівці | uk |
dc.subject | plastivtsi | uk |
dc.subject | мікронізація | uk |
dc.subject | mikronizatsiia | uk |
dc.subject | швидкість поглинання вологи | uk |
dc.subject | shvydkist pohlynannia volohy | uk |
dc.title | Обґрунтування параметрів використання мікронізованих пластівців з насіння зернобобових культур при виробництві функціональних харчових продуктів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia parametriv vykorystannia mikronizovanykh plastivtsiv z nasinnia zernobobovykh kultur pry vyrobnytstvi funktsionalnykh kharchovykh produktiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ступаєва Ю. І..pdf | 1,5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.