Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7625
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтупаєва, Юлія Ігорівна-
dc.contributor.authorStupaieva, Yuliia-
dc.date.accessioned2023-05-29T11:02:36Z-
dc.date.available2023-05-29T11:02:36Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСтупаєва Ю.І. Обґрунтування параметрів використання мікронізованих пластівців з насіння зернобобових культур при виробництві функціональних харчових продуктів : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Юлія Ігорівна Ступаєва ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 84 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7625uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7625-
dc.description.abstractВ роботі проведено дослідження функціонально-технологічних властивостей мікронізованих пластівців з насіння гороху, насіння квасолі білої та червоної. В експериментальній частині наведено результати щодо впливу мікронізації на органолептичні показники пластівців із зернобобових культур; зміни хімічного складу мікронізованих пластівцях із зернобобових культур; визначення ступеню та швидкості поглинання вологи мікронізованими пластівцями із зернобобових культур; визначення часу розварювання мікронізованих пластівців із зернобобових культур. За отриманими результатами розроблено рекомендації щодо параметрів використання мікронізованих пластівців з насіння зернобобових культур при виробництві функціональних харчових продуктів. Анотація російською мовою, за умови оригіналу публікації російською мовою Анотація англійською мовою V roboti provedeno doslidzhennia funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei mikronizovanykh plastivtsiv z nasinnia horokhu, nasinnia kvasoli biloi ta chervonoi. V eksperymentalnii chastyni navedeno rezultaty shchodo vplyvu mikronizatsii na orhanoleptychni pokaznyky plastivtsiv iz zernobobovykh kultur; zminy khimichnoho skladu mikronizovanykh plastivtsiakh iz zernobobovykh kultur; vyznachennia stupeniu ta shvydkosti pohlynannia volohy mikronizovanymy plastivtsiamy iz zernobobovykh kultur; vyznachennia chasu rozvariuvannia mikronizovanykh plastivtsiv iz zernobobovykh kultur. Za otrymanymy rezultatamy rozrobleno rekomendatsii shchodo parametriv vykorystannia mikronizovanykh plastivtsiv z nasinnia zernobobovykh kultur pry vyrobnytstvi funktsionalnykh kharchovykh produktiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectзернобобові культуриuk
dc.subjectzernobobovi kulturyuk
dc.subjectнасіння горохуuk
dc.subjectnasinnia horokhuuk
dc.subjectнасіння червоної квасоліuk
dc.subjectnasinnia chervonoi kvasoliuk
dc.subjectнасіння білої квасоліuk
dc.subjectnasinnia biloi kvasoliuk
dc.subjectпластівціuk
dc.subjectplastivtsiuk
dc.subjectмікронізаціяuk
dc.subjectmikronizatsiiauk
dc.subjectшвидкість поглинання вологиuk
dc.subjectshvydkist pohlynannia volohyuk
dc.titleОбґрунтування параметрів використання мікронізованих пластівців з насіння зернобобових культур при виробництві функціональних харчових продуктівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia parametriv vykorystannia mikronizovanykh plastivtsiv z nasinnia zernobobovykh kultur pry vyrobnytstvi funktsionalnykh kharchovykh produktivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ступаєва Ю. І..pdf1,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.