Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7628
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорна, Валерія Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Chorna, Valeriia | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-29T12:20:59Z | - |
dc.date.available | 2023-05-29T12:20:59Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Чорна В. В. Обґрунтування технології переробки чуфи у харчові продукти : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Валерія Віталіївна Чорна ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 83 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7628 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7628 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – технологія переробки чуфи у харчові продукти, а саме олію, цукерки, енергетичні батончики та кекси. Метою роботи кваліфікаційної роботи є вивчення показників складу бульб чуфи вітчизняної селекції та сфери їх застосування у харчових технологіях, для збільшення асортименту харчових продуктів, орієнтованих на споживачів, яким цікава тема здорового харчуванняObiekt doslidzhennia – tekhnolohiia pererobky chufy u kharchovi produkty, a same oliiu, tsukerky, enerhetychni batonchyky ta keksy. Metoiu roboty kvalifikatsiinoi roboty ye vyvchennia pokaznykiv skladu bulb chufy vitchyznianoi selektsii ta sfery yikh zastosuvannia u kharchovykh tekhnolohiiakh, dlia zbilshennia asortymentu kharchovykh produktiv, oriientovanykh na spozhyvachiv, yakym tsikava tema zdorovoho kharchuvannia | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | бульби чуфи | uk |
dc.subject | bulby chufy | uk |
dc.subject | склад | uk |
dc.subject | sklad | uk |
dc.subject | олія | uk |
dc.subject | oliia | uk |
dc.subject | кекси | uk |
dc.subject | keksy | uk |
dc.subject | енергетичні батончики | uk |
dc.subject | enerhetychni batonchyky | uk |
dc.subject | грильяжні цукерки | uk |
dc.subject | hryliazhni tsukerky | uk |
dc.title | Обґрунтування технології переробки чуфи у харчові продукти | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii pererobky chufy u kharchovi produkty | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чорна В. В..pdf | 4,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.