Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7628
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧорна, Валерія Віталіївна-
dc.contributor.authorChorna, Valeriia-
dc.date.accessioned2023-05-29T12:20:59Z-
dc.date.available2023-05-29T12:20:59Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЧорна В. В. Обґрунтування технології переробки чуфи у харчові продукти : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Валерія Віталіївна Чорна ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 83 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7628uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7628-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – технологія переробки чуфи у харчові продукти, а саме олію, цукерки, енергетичні батончики та кекси. Метою роботи кваліфікаційної роботи є вивчення показників складу бульб чуфи вітчизняної селекції та сфери їх застосування у харчових технологіях, для збільшення асортименту харчових продуктів, орієнтованих на споживачів, яким цікава тема здорового харчуванняObiekt doslidzhennia – tekhnolohiia pererobky chufy u kharchovi produkty, a same oliiu, tsukerky, enerhetychni batonchyky ta keksy. Metoiu roboty kvalifikatsiinoi roboty ye vyvchennia pokaznykiv skladu bulb chufy vitchyznianoi selektsii ta sfery yikh zastosuvannia u kharchovykh tekhnolohiiakh, dlia zbilshennia asortymentu kharchovykh produktiv, oriientovanykh na spozhyvachiv, yakym tsikava tema zdorovoho kharchuvanniauk
dc.language.isoukuk
dc.subjectбульби чуфиuk
dc.subjectbulby chufyuk
dc.subjectскладuk
dc.subjectskladuk
dc.subjectоліяuk
dc.subjectoliiauk
dc.subjectкексиuk
dc.subjectkeksyuk
dc.subjectенергетичні батончикиuk
dc.subjectenerhetychni batonchykyuk
dc.subjectгрильяжні цукеркиuk
dc.subjecthryliazhni tsukerkyuk
dc.titleОбґрунтування технології переробки чуфи у харчові продуктиuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii pererobky chufy u kharchovi produktyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чорна В. В..pdf4,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.