Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7642
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаповал, Ярослав Романович | - |
dc.contributor.author | Shapoval, Yaroslav | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-30T10:05:10Z | - |
dc.date.available | 2023-05-30T10:05:10Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Шаповал Я. Р. Обґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодів : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Ярослав Романович Шаповал ; наук. кер.Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7642 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7642 | - |
dc.description.abstract | Основною метою досліджень є розробка та наукове обґрунтування отримання чіпсів з цукрових буряків, що володіють підвищеною харчовою цінністю та зниженою собівартістю. Об’єкт дослідження – технологія виробництва чіпсів з цукрового буряка. Предмет дослідження – слайси цукрового буряка, бланшовані та висушені конвективним способом, що забезпечує максимальне збереження властивостей сировини й оригінального смаку, консистенції і якості готового продукту.Osnovnoiu metoiu doslidzhen ye rozrobka ta naukove obgruntuvannia otrymannia chipsiv z tsukrovykh buriakiv, shcho volodiiut pidvyshchenoiu kharchovoiu tsinnistiu ta znyzhenoiu sobivartistiu. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva chipsiv z tsukrovoho buriaka. Predmet doslidzhennia – slaisy tsukrovoho buriaka, blanshovani ta vysusheni konvektyvnym sposobom, shcho zabezpechuie maksymalne zberezhennia vlastyvostei syrovyny y oryhinalnoho smaku, konsystentsii i yakosti hotovoho produktu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | цукор | uk |
dc.subject | tsukor | uk |
dc.subject | буряк | uk |
dc.subject | buriak | uk |
dc.subject | ціпси | uk |
dc.subject | tsipsy | uk |
dc.subject | сировина | uk |
dc.subject | syrovyna | uk |
dc.subject | снеки | uk |
dc.subject | sneky | uk |
dc.subject | харчові волокна | uk |
dc.subject | kharchovi volokna | uk |
dc.subject | бланшування | uk |
dc.subject | blanshuvannia | uk |
dc.subject | сушіння | uk |
dc.subject | sushinnia | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | tekhnolohiia | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva chipsiv iz koreneplodiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шаповал Я. Р..pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.