Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7642
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШаповал, Ярослав Романович-
dc.contributor.authorShapoval, Yaroslav-
dc.date.accessioned2023-05-30T10:05:10Z-
dc.date.available2023-05-30T10:05:10Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШаповал Я. Р. Обґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодів : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Ярослав Романович Шаповал ; наук. кер.Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7642uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7642-
dc.description.abstractОсновною метою досліджень є розробка та наукове обґрунтування отримання чіпсів з цукрових буряків, що володіють підвищеною харчовою цінністю та зниженою собівартістю. Об’єкт дослідження – технологія виробництва чіпсів з цукрового буряка. Предмет дослідження – слайси цукрового буряка, бланшовані та висушені конвективним способом, що забезпечує максимальне збереження властивостей сировини й оригінального смаку, консистенції і якості готового продукту.Osnovnoiu metoiu doslidzhen ye rozrobka ta naukove obgruntuvannia otrymannia chipsiv z tsukrovykh buriakiv, shcho volodiiut pidvyshchenoiu kharchovoiu tsinnistiu ta znyzhenoiu sobivartistiu. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva chipsiv z tsukrovoho buriaka. Predmet doslidzhennia – slaisy tsukrovoho buriaka, blanshovani ta vysusheni konvektyvnym sposobom, shcho zabezpechuie maksymalne zberezhennia vlastyvostei syrovyny y oryhinalnoho smaku, konsystentsii i yakosti hotovoho produktu.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectцукорuk
dc.subjecttsukoruk
dc.subjectбурякuk
dc.subjectburiakuk
dc.subjectціпсиuk
dc.subjecttsipsyuk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.subjectснекиuk
dc.subjectsnekyuk
dc.subjectхарчові волокнаuk
dc.subjectkharchovi voloknauk
dc.subjectбланшуванняuk
dc.subjectblanshuvanniauk
dc.subjectсушінняuk
dc.subjectsushinniauk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva chipsiv iz koreneplodivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шаповал Я. Р..pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.