Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7642
Назва: | Обґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодів |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva chipsiv iz koreneplodiv |
Автори: | Шаповал, Ярослав Романович Shapoval, Yaroslav |
Ключові слова: | цукор tsukor буряк buriak ціпси tsipsy сировина syrovyna снеки sneky харчові волокна kharchovi volokna бланшування blanshuvannia сушіння sushinnia технологія tekhnolohiia дослідження doslidzhennia |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Шаповал Я. Р. Обґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодів : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Ярослав Романович Шаповал ; наук. кер.Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7642 |
Короткий огляд (реферат): | Основною метою досліджень є розробка та наукове обґрунтування отримання чіпсів з цукрових буряків, що володіють підвищеною харчовою цінністю та зниженою собівартістю. Об’єкт дослідження – технологія виробництва чіпсів з цукрового буряка. Предмет дослідження – слайси цукрового буряка, бланшовані та висушені конвективним способом, що забезпечує максимальне збереження властивостей сировини й оригінального смаку, консистенції і якості готового продукту.Osnovnoiu metoiu doslidzhen ye rozrobka ta naukove obgruntuvannia otrymannia chipsiv z tsukrovykh buriakiv, shcho volodiiut pidvyshchenoiu kharchovoiu tsinnistiu ta znyzhenoiu sobivartistiu. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva chipsiv z tsukrovoho buriaka. Predmet doslidzhennia – slaisy tsukrovoho buriaka, blanshovani ta vysusheni konvektyvnym sposobom, shcho zabezpechuie maksymalne zberezhennia vlastyvostei syrovyny y oryhinalnoho smaku, konsystentsii i yakosti hotovoho produktu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7642 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шаповал Я. Р..pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.