Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7643
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко, Каріна Володимирівна-
dc.contributor.authorShevchenko, Karina-
dc.date.accessioned2023-05-30T10:18:08Z-
dc.date.available2023-05-30T10:18:08Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШевченко К. В. Обґрунтування технології виробництва пряничних виробів на основі безглютенової борошняної сировини : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Каріна Володимирівна Шевченко ; наук. кер.Вікторія Сергіївна Калина; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 78 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7643uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7643-
dc.description.abstractМетою цієї роботи є розробка рецептур та технології пряникових виробів на основі безглютенової борошняної сировини з набором функціональних властивостей, що коригують нутрієнтний склад при целіакії. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва пряників на основі безглютенової борошняної сировини Предмет дослідження – встановлення впливу борошняної безглютенової сировини на якісні та функціональні властивості пряників.Metoiu tsiiei roboty ye rozrobka retseptur ta tekhnolohii prianykovykh vyrobiv na osnovi bezghliutenovoi boroshnianoi syrovyny z naborom funktsionalnykh vlastyvostei, shcho koryhuiut nutriientnyi sklad pry tseliakii. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva prianykiv na osnovi bezghliutenovoi boroshnianoi syrovyny Predmet doslidzhennia – vstanovlennia vplyvu boroshnianoi bezghliutenovoi syrovyny na yakisni ta funktsionalni vlastyvosti prianykivuk
dc.language.isoukuk
dc.subjectпряникиuk
dc.subjectprianykyuk
dc.subjectдієтаuk
dc.subjectdiietauk
dc.subjectбезглятенова борошняна сировинаuk
dc.subjectbezghliatenova boroshniana syrovynauk
dc.subjectцеліакіяuk
dc.subjecttseliakiiauk
dc.subjectзахворюванняuk
dc.subjectzakhvoriuvanniauk
dc.subjectхарчуванняuk
dc.subjectkharchuvanniauk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectфізико-хімічніuk
dc.subjectfizyko-khimichniuk
dc.subjectорганолептичніuk
dc.subjectorhanoleptychniuk
dc.subjectпоказникиuk
dc.subjectpokaznykyuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва пряничних виробів на основі безглютенової борошняної сировиниuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva prianychnykh vyrobiv na osnovi bezghliutenovoi boroshnianoi syrovynyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шевченко К. В..pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.