Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7643
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевченко, Каріна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Shevchenko, Karina | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-30T10:18:08Z | - |
dc.date.available | 2023-05-30T10:18:08Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Шевченко К. В. Обґрунтування технології виробництва пряничних виробів на основі безглютенової борошняної сировини : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Каріна Володимирівна Шевченко ; наук. кер.Вікторія Сергіївна Калина; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 78 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7643 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7643 | - |
dc.description.abstract | Метою цієї роботи є розробка рецептур та технології пряникових виробів на основі безглютенової борошняної сировини з набором функціональних властивостей, що коригують нутрієнтний склад при целіакії. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва пряників на основі безглютенової борошняної сировини Предмет дослідження – встановлення впливу борошняної безглютенової сировини на якісні та функціональні властивості пряників.Metoiu tsiiei roboty ye rozrobka retseptur ta tekhnolohii prianykovykh vyrobiv na osnovi bezghliutenovoi boroshnianoi syrovyny z naborom funktsionalnykh vlastyvostei, shcho koryhuiut nutriientnyi sklad pry tseliakii. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva prianykiv na osnovi bezghliutenovoi boroshnianoi syrovyny Predmet doslidzhennia – vstanovlennia vplyvu boroshnianoi bezghliutenovoi syrovyny na yakisni ta funktsionalni vlastyvosti prianykiv | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | пряники | uk |
dc.subject | prianyky | uk |
dc.subject | дієта | uk |
dc.subject | diieta | uk |
dc.subject | безглятенова борошняна сировина | uk |
dc.subject | bezghliatenova boroshniana syrovyna | uk |
dc.subject | целіакія | uk |
dc.subject | tseliakiia | uk |
dc.subject | захворювання | uk |
dc.subject | zakhvoriuvannia | uk |
dc.subject | харчування | uk |
dc.subject | kharchuvannia | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | фізико-хімічні | uk |
dc.subject | fizyko-khimichni | uk |
dc.subject | органолептичні | uk |
dc.subject | orhanoleptychni | uk |
dc.subject | показники | uk |
dc.subject | pokaznyky | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва пряничних виробів на основі безглютенової борошняної сировини | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva prianychnykh vyrobiv na osnovi bezghliutenovoi boroshnianoi syrovyny | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шевченко К. В..pdf | 1,34 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.