Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7645
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко, Андрій Олександрович-
dc.contributor.authorShevchenko, Andrii-
dc.date.accessioned2023-05-30T10:29:53Z-
dc.date.available2023-05-30T10:29:53Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШевченко А. О. Підвищення ефективності процесу подрібнення коренеплодів : магістер. кваліфікаційна робота : 208, Агроінженерія / Андрій Олександрович Шевченко ; наук. кер. Володимир Юрійович Дудін ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2022. – 85 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7645uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7645-
dc.description.abstractВ результаті експериментальних досліджень було визначено обґрунтовані параметри різального обладнання та подрібнювачів коренеплодів. Дослідження розробленої конструкції проводилося з погляду охорони праці. Зроблено економічне обґрунтування розробки. V rezultati eksperymentalnykh doslidzhen bulo vyznacheno obgruntovani parametry rizalnoho obladnannia ta podribniuvachiv koreneplodiv. Doslidzhennia rozroblenoi konstruktsii provodylosia z pohliadu okhorony pratsi. Zrobleno ekonomichne obgruntuvannia rozrobky.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДДАЕУuk
dc.subjectкоренеплодиuk
dc.subjectkoreneplodyuk
dc.subjectніжuk
dc.subjectnizhuk
dc.subjectзусилля різанняuk
dc.subjectzusyllia rizanniauk
dc.subjectкут ковзанняuk
dc.subjectkut kovzanniauk
dc.subjectпитома енергоємністьuk
dc.subjectpytoma enerhoiemnistuk
dc.titleПідвищення ефективності процесу подрібнення коренеплодівuk
dc.title.alternativePidvyshchennia efektyvnosti protsesu podribnennia koreneplodivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра інжинірингу технічних систем. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf2,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.