Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7928
Назва: | Удосконалення процесу механізації подрібнення стеблової маси під час збирання люпину з розробкою конструкції подрібнювача |
Інші назви: | Udoskonalennia protsesu mekhanizatsii podribnennia steblovoi masy pid chas zbyrannia liupynu z rozrobkoiu konstruktsii podribniuvacha |
Автори: | Борисенко, Денис Віталійович Borysenko, Denys |
Ключові слова: | люпин liupyn різання rizannia стеблова маса steblova masa охорона праці okhorona pratsi економічна ефективність ekonomichna efektyvnist ТОВ "Тесма трейд" TOV «Tesma treid» |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | ДДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Борисенко Д. В. Удосконалення процесу механізації подрібнення стеблової маси під час збирання люпину з розробкою конструкції подрібнювача : дипломний проект ступеня вищ. освіти «Бакалавр» : 208, Агроінженерія / Денис Віталійович Борисенко ; наук. кер. Наталія Олександрівна Пономаренко ; Дніпровський державний аграрно-економічний ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. тракторів і сільськогосподарських машин. – Дніпро, 2023. – 73 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7928 |
Короткий огляд (реферат): | На сьогодні актуальним є питання вирощування культури люпина в сільських господарствах різних форм власності для задоволення як внутрішньогосподарських потреб, так і для реалізації цінного кормового елемента з метою одержання високого рівня прибутку. Na sohodni aktualnym ye pytannia vyroshchuvannia kultury liupyna v silskykh hospodarstvakh riznykh form vlasnosti dlia zadovolennia yak vnutrishnohospodarskykh potreb, tak i dlia realizatsii tsinnoho kormovoho elementa z metoiu oderzhannia vysokoho rivnia prybutku. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7928 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 1,94 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.