Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7928
Назва: Удосконалення процесу механізації подрібнення стеблової маси під час збирання люпину з розробкою конструкції подрібнювача
Інші назви: Udoskonalennia protsesu mekhanizatsii podribnennia steblovoi masy pid chas zbyrannia liupynu z rozrobkoiu konstruktsii podribniuvacha
Автори: Борисенко, Денис Віталійович
Borysenko, Denys
Ключові слова: люпин
liupyn
різання
rizannia
стеблова маса
steblova masa
охорона праці
okhorona pratsi
економічна ефективність
ekonomichna efektyvnist
ТОВ "Тесма трейд"
TOV «Tesma treid»
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДДАЕУ
Бібліографічний опис: Борисенко Д. В. Удосконалення процесу механізації подрібнення стеблової маси під час збирання люпину з розробкою конструкції подрібнювача : дипломний проект ступеня вищ. освіти «Бакалавр» : 208, Агроінженерія / Денис Віталійович Борисенко ; наук. кер. Наталія Олександрівна Пономаренко ; Дніпровський державний аграрно-економічний ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. тракторів і сільськогосподарських машин. – Дніпро, 2023. – 73 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7928
Короткий огляд (реферат): На сьогодні актуальним є питання вирощування культури люпина в сільських господарствах різних форм власності для задоволення як внутрішньогосподарських потреб, так і для реалізації цінного кормового елемента з метою одержання високого рівня прибутку. Na sohodni aktualnym ye pytannia vyroshchuvannia kultury liupyna v silskykh hospodarstvakh riznykh form vlasnosti dlia zadovolennia yak vnutrishnohospodarskykh potreb, tak i dlia realizatsii tsinnoho kormovoho elementa z metoiu oderzhannia vysokoho rivnia prybutku.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7928
Розташовується у зібраннях:Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf1,94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.