Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7946
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бондаренко, Жанна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Bondarenko, Zhanna Mykolaivna | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-24T15:10:25Z | - |
dc.date.available | 2023-07-24T15:10:25Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Бондаренко Ж. М. Технологія виробництва м’яса курчат бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс «Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Бондаренко Жанна Миколаївна ; наук. керівник Заярко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 48 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7946. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7946 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи полягала у вивчені особливостей технології виробництва м’яса курчат-бройлерів, при аналізі годівлі та технології вирощування курчат-бройлерів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю „Птахокомплекс „Дніпровський” Нікопольського району Дніпропетровської області. Meta roboty poliahala u vyvcheni osoblyvostei tekhnolohii vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv, pry analizi hodivli ta tekhnolohii vyroshchuvannia kurchat-broileriv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu „Ptakhokompleks „Dniprovskyi” Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | птахівництво | uk |
dc.subject | ptakhivnytstvo | uk |
dc.subject | технологія виробництва м’яса курчат бройлерів | uk |
dc.subject | tekhnolohiia vyrobnytstva miasa kurchat broileriv | uk |
dc.subject | технології вирощування курчат-бройлерів | uk |
dc.subject | tekhnolohii vyroshchuvannia kurchat-broileriv | uk |
dc.title | Технологія виробництва м’яса курчат бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс «Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області | uk |
dc.title.alternative | Tekhnolohiia vyrobnytstva miasa kurchat broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ptakhokompleks «Dniprovskyi» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бондаренко Ж.М..pdf | 2,02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.