Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7994
Назва: | Удосконалення технологічної лінії первинної обробки насіння ріпаку в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «СХІД АГРО» Синельниківського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii pervynnoi obrobky nasinnia ripaku v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrofirma «SKhID AHRO» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Воронова, Лілія Миколаївна Voronova, Liliia |
Ключові слова: | удосконалення udoskonalennia ріпак ripak робота robota скальпелятор skalpeliator обладнання obladnannia ефективність efektyvnist розрахунок rozrakhunok сировина syrovyna норія noriia сепаратор separator |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Воронова Л. М. Удосконалення технологічної лінії первинної обробки насіння ріпаку в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «СХІД АГРО» Синельниківського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Лілія Миколаївна Воронова ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7994 |
Короткий огляд (реферат): | Зерновий елеватор, що належить ТОВ "АГРОФІРМА "СХІД АГРО", разом з зерноочисними комплексами очистки, грають важливу роль у процесі очищення та сортування ріпаку. Очищення зерна є невід'ємною передумовою для забезпечення високої якості продукту та максимального використання його потенціалу.Zernovyi elevator, shcho nalezhyt TOV "AHROFIRMA "SKhID AHRO", razom z zernoochysnymy kompleksamy ochystky, hraiut vazhlyvu rol u protsesi ochyshchennia ta sortuvannia ripaku. Ochyshchennia zerna ye nevidiemnoiu peredumovoiu dlia zabezpechennia vysokoi yakosti produktu ta maksymalnoho vykorystannia yoho potentsialu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7994 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Воронова Л.М..pdf | 1,85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.