Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7994
Назва: Удосконалення технологічної лінії первинної обробки насіння ріпаку в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «СХІД АГРО» Синельниківського району Дніпропетровської області
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii pervynnoi obrobky nasinnia ripaku v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrofirma «SKhID AHRO» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Воронова, Лілія Миколаївна
Voronova, Liliia
Ключові слова: удосконалення
udoskonalennia
ріпак
ripak
робота
robota
скальпелятор
skalpeliator
обладнання
obladnannia
ефективність
efektyvnist
розрахунок
rozrakhunok
сировина
syrovyna
норія
noriia
сепаратор
separator
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Воронова Л. М. Удосконалення технологічної лінії первинної обробки насіння ріпаку в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «СХІД АГРО» Синельниківського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Лілія Миколаївна Воронова ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7994
Короткий огляд (реферат): Зерновий елеватор, що належить ТОВ "АГРОФІРМА "СХІД АГРО", разом з зерноочисними комплексами очистки, грають важливу роль у процесі очищення та сортування ріпаку. Очищення зерна є невід'ємною передумовою для забезпечення високої якості продукту та максимального використання його потенціалу.Zernovyi elevator, shcho nalezhyt TOV "AHROFIRMA "SKhID AHRO", razom z zernoochysnymy kompleksamy ochystky, hraiut vazhlyvu rol u protsesi ochyshchennia ta sortuvannia ripaku. Ochyshchennia zerna ye nevidiemnoiu peredumovoiu dlia zabezpechennia vysokoi yakosti produktu ta maksymalnoho vykorystannia yoho potentsialu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7994
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Воронова Л.М..pdf1,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.