Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8001
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дмитрик, Тетяна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Dmytryk, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-01T10:38:33Z | - |
dc.date.available | 2023-08-01T10:38:33Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Дмитрик Т. С. Обґрунтування технології виробництва хліба з додаванням крупи пшоняної : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Тетяна Сергіївна Дмитрик ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 58 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8001 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8001 | - |
dc.description.abstract | З метою розширення асортименту, підвищення харчової і біологічної цінності хліба розробляється технологія виробництва круп’яного хліба з пшоном шліфованим, так як, поряд з хлібом круп’яні культури століттями служили людству одним з основних джерел живлення. Мета роботи полягає в розробці раціонального способу отримання хліба з пшеничного борошна з використанням в процесі тістоприготування пшона шліфованого. Z metoiu rozshyrennia asortymentu, pidvyshchennia kharchovoi i biolohichnoi tsinnosti khliba rozrobliaietsia tekhnolohiia vyrobnytstva krupianoho khliba z pshonom shlifovanym, tak yak, poriad z khlibom krupiani kultury stolittiamy sluzhyly liudstvu odnym z osnovnykh dzherel zhyvlennia. Meta roboty poliahaie v rozrobtsi ratsionalnoho sposobu otrymannia khliba z pshenychnoho boroshna z vykorystanniam v protsesi tistopryhotuvannia pshona shlifovanoho. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | khlib | uk |
dc.subject | технологія хліба | uk |
dc.subject | tekhnolohiia khliba | uk |
dc.subject | пшеничне борошно | uk |
dc.subject | pshenychne boroshn | uk |
dc.subject | крупа пшоняна | uk |
dc.subject | krupa pshoniana | uk |
dc.subject | пшоно шліфоване | uk |
dc.subject | pshono shlifovane | uk |
dc.subject | черствіння хліба | uk |
dc.subject | cherstvinnia khliba | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва хліба з додаванням крупи пшоняної | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba z dodavanniam krupy pshonianoi | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дмитрик Т.С..pdf | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.