Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8001
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДмитрик, Тетяна Сергіївна-
dc.contributor.authorDmytryk, Tetiana-
dc.date.accessioned2023-08-01T10:38:33Z-
dc.date.available2023-08-01T10:38:33Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДмитрик Т. С. Обґрунтування технології виробництва хліба з додаванням крупи пшоняної : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Тетяна Сергіївна Дмитрик ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 58 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8001uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8001-
dc.description.abstractЗ метою розширення асортименту, підвищення харчової і біологічної цінності хліба розробляється технологія виробництва круп’яного хліба з пшоном шліфованим, так як, поряд з хлібом круп’яні культури століттями служили людству одним з основних джерел живлення. Мета роботи полягає в розробці раціонального способу отримання хліба з пшеничного борошна з використанням в процесі тістоприготування пшона шліфованого. Z metoiu rozshyrennia asortymentu, pidvyshchennia kharchovoi i biolohichnoi tsinnosti khliba rozrobliaietsia tekhnolohiia vyrobnytstva krupianoho khliba z pshonom shlifovanym, tak yak, poriad z khlibom krupiani kultury stolittiamy sluzhyly liudstvu odnym z osnovnykh dzherel zhyvlennia. Meta roboty poliahaie v rozrobtsi ratsionalnoho sposobu otrymannia khliba z pshenychnoho boroshna z vykorystanniam v protsesi tistopryhotuvannia pshona shlifovanoho.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectkhlibuk
dc.subjectтехнологія хлібаuk
dc.subjecttekhnolohiia khlibauk
dc.subjectпшеничне борошноuk
dc.subjectpshenychne boroshnuk
dc.subjectкрупа пшонянаuk
dc.subjectkrupa pshonianauk
dc.subjectпшоно шліфованеuk
dc.subjectpshono shlifovaneuk
dc.subjectчерствіння хлібаuk
dc.subjectcherstvinnia khlibauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва хліба з додаванням крупи пшоняноїuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba z dodavanniam krupy pshonianoiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дмитрик Т.С..pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.