Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8003
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іванова, Анна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Ivanova, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-01T11:02:13Z | - |
dc.date.available | 2023-08-01T11:02:13Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Іванова А. А. Удосконалення технологічної лінії з виробництва пастеризованого молока в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат «Придніпровський» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анна Анатоліївна Іванова ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8003 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8003 | - |
dc.description.abstract | Приведено коротку характеристику ПрАТ «Комбінат «Придніпровський» міста Дніпро, встановлено, що досліджуване підприємство є одним з найбільших виробників молочної продукції в Дніпропетровській області. Встановлено, що щодня переробляється понад 250 т. молока. ПрАТ «Комбінат «Придніпровський» випускає свою продукцію під ТМ «Злагода» та ТМ «Любимчик».Pryvedeno korotku kharakterystyku PrAT «Kombinat «Prydniprovskyi» mista Dnipro, vstanovleno, shcho doslidzhuvane pidpryiemstvo ye odnym z naibilshykh vyrobnykiv molochnoi produktsii v Dnipropetrovskii oblasti. Vstanovleno, shcho shchodnia pererobliaietsia ponad 250 t. moloka. PrAT «Kombinat «Prydniprovskyi» vypuskaie svoiu produktsiiu pid TM «Zlahoda» ta TM «Liubymchyk». | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | moloko | uk |
dc.subject | пастеризація | uk |
dc.subject | pasteryzatsiia | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.subject | тривалість | uk |
dc.subject | tryvalist | uk |
dc.subject | пастеризатор | uk |
dc.subject | pasteryzator | uk |
dc.subject | сепаратор | uk |
dc.subject | separator | uk |
dc.subject | розрахунок | uk |
dc.subject | rozrakhunok | uk |
dc.subject | удосконалення | uk |
dc.subject | udoskonalennia | uk |
dc.subject | молоко пастеризоване | uk |
dc.subject | moloko pasteryzovane | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.title | Удосконалення технологічної лінії з виробництва пастеризованого молока в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат «Придніпровський» міста Дніпро | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva pasteryzovanoho moloka v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Kombinat «Prydniprovskyi» mista Dnipro | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Іванова А.А..pdf | 2,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.