Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8026
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Линник, Юлія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Lynnyk, Yuliia | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-07T07:58:35Z | - |
dc.date.available | 2023-08-07T07:58:35Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Линник Ю. С. Удосконалення технологічної лінії з виробництва макаронних виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Юлія Сергіївна Линник ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8026 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8026 | - |
dc.description.abstract | Приведено коротку характеристику ТОВ «Стас і К» міста Дніпро, встановлено, що це підприємство успішно працює на українському ринку з 1994 року. Основний напрямок господарської діяльності підприємства заключається у переробці зернової сировини, а саме це виробництво борошна, макаронних виробів, крупи вівсяної, рисової, гречаної та вівсяних пластівців. Реалізує свою продукцію, а саме макаронні вироби, гречану крупу й вівсяні пластівці під такими торговими марками, як ТМ«ЯРКА», ТМ «Jarka» і ТМ «PastaLenka».Pryvedeno korotku kharakterystyku TOV «Stas i K» mista Dnipro, vstanovleno, shcho tse pidpryiemstvo uspishno pratsiuie na ukrainskomu rynku z 1994 roku. Osnovnyi napriamok hospodarskoi diialnosti pidpryiemstva zakliuchaietsia u pererobtsi zernovoi syrovyny, a same tse vyrobnytstvo boroshna, makaronnykh vyrobiv, krupy vivsianoi, rysovoi, hrechanoi ta vivsianykh plastivtsiv. Realizuie svoiu produktsiiu, a same makaronni vyroby, hrechanu krupu y vivsiani plastivtsi pid takymy torhovymy markamy, yak TM«IaRKA», TM «Jarka» i TM «PastaLenka». | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | проєкт | uk |
dc.subject | proiekt | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | boroshno | uk |
dc.subject | макаронні вироби | uk |
dc.subject | makaronni vyroby | uk |
dc.subject | прес | uk |
dc.subject | pres | uk |
dc.subject | яєчний порощок | uk |
dc.subject | yaiechnyi poroshchok | uk |
dc.subject | обладнання | uk |
dc.subject | obladnannia | uk |
dc.subject | удосконалення | uk |
dc.subject | udoskonalennia | uk |
dc.subject | сировина | uk |
dc.subject | syrovyna | uk |
dc.subject | ріжки | uk |
dc.subject | rizhky | uk |
dc.subject | зірочки | uk |
dc.subject | zirochky | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.title | Удосконалення технологічної лінії з виробництва макаронних виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» міста Дніпро | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Stas i K» mista Dnipro | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Линник Ю.С..pdf | 1,96 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.