Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8051
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРепенько, Анастасія Сергіївна-
dc.contributor.authorRepenko, Anastasiia-
dc.date.accessioned2023-08-08T07:43:46Z-
dc.date.available2023-08-08T07:43:46Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationРепенько А. С. Обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів, збагачених нетрадиційними видами борошна : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Сергіївна Репенько ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8051uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8051-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка рецептури печива із композиційної суміші мигдалевого борошна і борошна з насіння чіа. Об’єкт дослідження є Технологія виробництва печива на основі мигдалевого борошна і борошна з насіння чіа. Предмет дослідження – органолептичні і фізичні показники якості печива.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury pechyva iz kompozytsiinoi sumishi myhdalevoho boroshna i boroshna z nasinnia chia. Obiekt doslidzhennia ye Tekhnolohiia vyrobnytstva pechyva na osnovi myhdalevoho boroshna i boroshna z nasinnia chia. Predmet doslidzhennia – orhanoleptychni i fizychni pokaznyky yakosti pechyva.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпечивоuk
dc.subjectpechyvouk
dc.subjectзерно чіаuk
dc.subjectzerno chiauk
dc.subjectборошно мигдалюuk
dc.subjectboroshno myhdaliuuk
dc.subjectборошно чіаuk
dc.subjectboroshno chiauk
dc.subjectкомпозиційна сумішuk
dc.subjectkompozytsiina sumishuk
dc.titleОбґрунтування технології борошняних кондитерських виробів, збагачених нетрадиційними видами борошнаuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv, zbahachenykh netradytsiinymy vydamy boroshnauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Репенько А.С..pdf2,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.