Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8051
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Репенько, Анастасія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Repenko, Anastasiia | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-08T07:43:46Z | - |
dc.date.available | 2023-08-08T07:43:46Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Репенько А. С. Обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів, збагачених нетрадиційними видами борошна : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Сергіївна Репенько ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8051 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8051 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка рецептури печива із композиційної суміші мигдалевого борошна і борошна з насіння чіа. Об’єкт дослідження є Технологія виробництва печива на основі мигдалевого борошна і борошна з насіння чіа. Предмет дослідження – органолептичні і фізичні показники якості печива.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury pechyva iz kompozytsiinoi sumishi myhdalevoho boroshna i boroshna z nasinnia chia. Obiekt doslidzhennia ye Tekhnolohiia vyrobnytstva pechyva na osnovi myhdalevoho boroshna i boroshna z nasinnia chia. Predmet doslidzhennia – orhanoleptychni i fizychni pokaznyky yakosti pechyva. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | печиво | uk |
dc.subject | pechyvo | uk |
dc.subject | зерно чіа | uk |
dc.subject | zerno chia | uk |
dc.subject | борошно мигдалю | uk |
dc.subject | boroshno myhdaliu | uk |
dc.subject | борошно чіа | uk |
dc.subject | boroshno chia | uk |
dc.subject | композиційна суміш | uk |
dc.subject | kompozytsiina sumish | uk |
dc.title | Обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів, збагачених нетрадиційними видами борошна | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv, zbahachenykh netradytsiinymy vydamy boroshna | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Репенько А.С..pdf | 2,81 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.