Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/81
Назва: Мікробне обсіменіння ковбаси в залежності від виду оболонки і терміну зберігання
Інші назви: Микробная обсемененность колбасы в зависимости от вида оболочки и срока хранения
Microbial contamination of the sausage depending on the type of casing and shelf life
Автори: Зажарська, Надія Миколаївна
Zazharska, Nadiia
Воробйов, Сергій Сергійович
Vorobyov, Sergiy
Ключові слова: ковбаса
sausage
оболонка
casing
мікробне обсеменіння
microbial contamination
умови зберігання
storage conditions
Дата публікації: 2004
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Зажарская Н. Н. Микробная обсемененность колбасы в зависимости от вида оболочки и срока хранения / Н. Н. Зажарская, С. С. Воробьев // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 27-29 жовт. 2004 р. / Одеський держ. аграр. ун-т. – Одеса, 2004. – Ч. 1. – С. 183-188. http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/81
Короткий огляд (реферат): Organoleptic and bacterial investigations of sausages were carry out. Boiled, half-smokied and smoked sausages were kept in conditions of packet in refrigerator. Some organoleptic characteristics were changed but bacteriological results didn’t exceed normal.Проведено органолептическое и бактериологическое исследование вареных, полукопченых и сырокопченых колбас при хранении в целлофане при температуре холодильника +4оС. При изменении некоторых органолептических характеристик микробная обсемененность в глубине изделия не превышала допустимые ветеринарно-санитарные нормы. Проведено органолептичне і бактеріологічне дослідження варених, напівкопчених, сирокопчених ковбас при зберіганні їх у целофані при температурі холодильника +4оС. При змінах деяких органолептичних характеристик мікробне обсіменіння в глибині виробів не перевищувала передбачених ветеринарно-санітарних вимог.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/81
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf232,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.