Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/81
Назва: | Мікробне обсіменіння ковбаси в залежності від виду оболонки і терміну зберігання |
Інші назви: | Микробная обсемененность колбасы в зависимости от вида оболочки и срока хранения Microbial contamination of the sausage depending on the type of casing and shelf life |
Автори: | Зажарська, Надія Миколаївна Zazharska, Nadiia Воробйов, Сергій Сергійович Vorobyov, Sergiy |
Ключові слова: | ковбаса sausage оболонка casing мікробне обсеменіння microbial contamination умови зберігання storage conditions |
Дата публікації: | 2004 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Зажарская Н. Н. Микробная обсемененность колбасы в зависимости от вида оболочки и срока хранения / Н. Н. Зажарская, С. С. Воробьев // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 27-29 жовт. 2004 р. / Одеський держ. аграр. ун-т. – Одеса, 2004. – Ч. 1. – С. 183-188. http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/81 |
Короткий огляд (реферат): | Organoleptic and bacterial investigations of sausages were carry out. Boiled, half-smokied and smoked sausages were kept in conditions of packet in refrigerator. Some organoleptic characteristics were changed but bacteriological results didn’t exceed normal.Проведено органолептическое и бактериологическое исследование вареных, полукопченых и сырокопченых колбас при хранении в целлофане при температуре холодильника +4оС. При изменении некоторых органолептических характеристик микробная обсемененность в глубине изделия не превышала допустимые ветеринарно-санитарные нормы. Проведено органолептичне і бактеріологічне дослідження варених, напівкопчених, сирокопчених ковбас при зберіганні їх у целофані при температурі холодильника +4оС. При змінах деяких органолептичних характеристик мікробне обсіменіння в глибині виробів не перевищувала передбачених ветеринарно-санітарних вимог. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/81 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 232,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.