Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8119
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Склярова, Анастасія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Skliarova, Anastasiia | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-14T12:03:21Z | - |
dc.date.available | 2023-08-14T12:03:21Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Склярова А. О. Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Кріоліт Д» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Олександрівна Склярова ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8119 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8119 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження: технологічна лінія з виробництва борошняних кондитерських виробів. Метою роботи є удосконалення технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах ТОВ «Кріоліт Д».Obiekt doslidzhennia: tekhnolohichna liniia z vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv. Metoiu roboty ye udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv v umovakh TOV «Kriolit D». | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | uk |
dc.subject | boroshniani kondyterski vyroby | uk |
dc.subject | бісквітний торт | uk |
dc.subject | biskvitnyi tort | uk |
dc.subject | удосконалення лінії | uk |
dc.subject | udoskonalennia linii | uk |
dc.subject | тістомісильна машина | uk |
dc.subject | tistomisylna mashyna | uk |
dc.subject | продуктивність | uk |
dc.subject | produktyvnist | uk |
dc.title | Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Кріоліт Д» міста Дніпро | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Kriolit D» mista Dnipro | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Склярова А.О..pdf | 2,46 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.