Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8154
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБіловол, Микола Сергійович-
dc.contributor.authorBilovol, Mykola Serhiiovych-
dc.date.accessioned2023-08-15T13:00:17Z-
dc.date.available2023-08-15T13:00:17Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБіловол М. С. Удосконалення технологічної лінії з виробництва сметани в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський» : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Микола Сергійович Біловол ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 57 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8154uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8154-
dc.description.abstractПриведено діяльність ПрАТ «Комбінат «Придніпровський» у місті Дніпрі та показано, що підприємство є одним з найбільших виробників молока в Дніпровському регіоні. Щодня переробляється понад 250 тон молока. ПрАТ «Комбінат «Придніпровський» випускає продукцію під ТМ «Злагода» та ТМ «Любимчик».Pryvedeno diialnist PrAT «Kombinat «Prydniprovskyi» u misti Dnipri ta pokazano, shcho pidpryiemstvo ye odnym z naibilshykh vyrobnykiv moloka v Dniprovskomu rehioni. Shchodnia pererobliaietsia ponad 250 ton moloka. PrAT «Kombinat «Prydniprovskyi» vypuskaie produktsiiu pid TM «Zlahoda» ta TM «Liubymchyk».uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectmolokouk
dc.subjectсметанаuk
dc.subjectsmetanauk
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjecthomohenizatsiiauk
dc.subjectпастеризаціяuk
dc.subjectpasteryzatsiiauk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperaturauk
dc.subjectсквашуванняuk
dc.subjectskvashuvanniauk
dc.subjectпастеризаціяuk
dc.subjectpasteryzatsiiauk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperaturauk
dc.subjectсквашуванняuk
dc.subjectskvashuvanniauk
dc.subjectрезервуарний методuk
dc.subjectrezervuarnyi metoduk
dc.subjectтермостатний методuk
dc.subjecttermostatnyi metoduk
dc.subjectтривалістьuk
dc.subjecttryvalistuk
dc.subjectпастеризаторuk
dc.subjectpasteryzatoruk
dc.subjectсепараторuk
dc.subjectseparatoruk
dc.subjectрозрахунокuk
dc.subjectrozrakhunokuk
dc.subjectудосконаленняuk
dc.subjectudoskonalenniauk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.titleУдосконалення технологічної лінії з виробництва сметани в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський»uk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva smetany v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Kombinat» Prydniprovskyi»uk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біловол М.С..pdf2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.