Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8154
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Біловол, Микола Сергійович | - |
dc.contributor.author | Bilovol, Mykola Serhiiovych | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-15T13:00:17Z | - |
dc.date.available | 2023-08-15T13:00:17Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Біловол М. С. Удосконалення технологічної лінії з виробництва сметани в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський» : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Микола Сергійович Біловол ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 57 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8154 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8154 | - |
dc.description.abstract | Приведено діяльність ПрАТ «Комбінат «Придніпровський» у місті Дніпрі та показано, що підприємство є одним з найбільших виробників молока в Дніпровському регіоні. Щодня переробляється понад 250 тон молока. ПрАТ «Комбінат «Придніпровський» випускає продукцію під ТМ «Злагода» та ТМ «Любимчик».Pryvedeno diialnist PrAT «Kombinat «Prydniprovskyi» u misti Dnipri ta pokazano, shcho pidpryiemstvo ye odnym z naibilshykh vyrobnykiv moloka v Dniprovskomu rehioni. Shchodnia pererobliaietsia ponad 250 ton moloka. PrAT «Kombinat «Prydniprovskyi» vypuskaie produktsiiu pid TM «Zlahoda» ta TM «Liubymchyk». | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | moloko | uk |
dc.subject | сметана | uk |
dc.subject | smetana | uk |
dc.subject | гомогенізація | uk |
dc.subject | homohenizatsiia | uk |
dc.subject | пастеризація | uk |
dc.subject | pasteryzatsiia | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.subject | сквашування | uk |
dc.subject | skvashuvannia | uk |
dc.subject | пастеризація | uk |
dc.subject | pasteryzatsiia | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.subject | сквашування | uk |
dc.subject | skvashuvannia | uk |
dc.subject | резервуарний метод | uk |
dc.subject | rezervuarnyi metod | uk |
dc.subject | термостатний метод | uk |
dc.subject | termostatnyi metod | uk |
dc.subject | тривалість | uk |
dc.subject | tryvalist | uk |
dc.subject | пастеризатор | uk |
dc.subject | pasteryzator | uk |
dc.subject | сепаратор | uk |
dc.subject | separator | uk |
dc.subject | розрахунок | uk |
dc.subject | rozrakhunok | uk |
dc.subject | удосконалення | uk |
dc.subject | udoskonalennia | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.title | Удосконалення технологічної лінії з виробництва сметани в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський» | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva smetany v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Kombinat» Prydniprovskyi» | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Біловол М.С..pdf | 2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.