Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8209
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сатула, Катерина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Satula, Kateryna | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-22T06:29:13Z | - |
dc.date.available | 2023-08-22T06:29:13Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Сатула К.О. Обґрунтування технології виробництва безглютенового хліба з додаванням бананового борошна : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Олександрівна Сатула ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 65 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8209 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8209 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка рецептури безглютенового хліба з використанням бананового борошна. Об’єктом досліджень є технологія виробництва безглютенового хліба, амарантове борошно, бананове борошно.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury bezghliutenovoho khliba z vykorystanniam bananovoho boroshna. Obiektom doslidzhen ye tekhnolohiia vyrobnytstva bezghliutenovoho khliba, amarantove boroshno, bananove boroshno. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | кукурудзяне борошно | uk |
dc.subject | kukurudziane boroshno | uk |
dc.subject | лляне борошно | uk |
dc.subject | lliane boroshno | uk |
dc.subject | амарантове борошно | uk |
dc.subject | amarantove boroshno | uk |
dc.subject | бананове борошно | uk |
dc.subject | bananove boroshno | uk |
dc.subject | хімічний склад | uk |
dc.subject | khimichnyi sklad | uk |
dc.subject | вологість | uk |
dc.subject | volohist | uk |
dc.subject | пористість | uk |
dc.subject | porystist | uk |
dc.subject | кислотність | uk |
dc.subject | kyslotnist | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | khlib | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва безглютенового хліба з додаванням бананового борошна | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho khliba z dodavanniam bananovoho boroshna | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сатула К.О..pdf | 3,46 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.