Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8209
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСатула, Катерина Олександрівна-
dc.contributor.authorSatula, Kateryna-
dc.date.accessioned2023-08-22T06:29:13Z-
dc.date.available2023-08-22T06:29:13Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСатула К.О. Обґрунтування технології виробництва безглютенового хліба з додаванням бананового борошна : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Олександрівна Сатула ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 65 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8209uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8209-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка рецептури безглютенового хліба з використанням бананового борошна. Об’єктом досліджень є технологія виробництва безглютенового хліба, амарантове борошно, бананове борошно.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury bezghliutenovoho khliba z vykorystanniam bananovoho boroshna. Obiektom doslidzhen ye tekhnolohiia vyrobnytstva bezghliutenovoho khliba, amarantove boroshno, bananove boroshno.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectкукурудзяне борошноuk
dc.subjectkukurudziane boroshnouk
dc.subjectлляне борошноuk
dc.subjectlliane boroshnouk
dc.subjectамарантове борошноuk
dc.subjectamarantove boroshnouk
dc.subjectбананове борошноuk
dc.subjectbananove boroshnouk
dc.subjectхімічний складuk
dc.subjectkhimichnyi skladuk
dc.subjectвологістьuk
dc.subjectvolohistuk
dc.subjectпористістьuk
dc.subjectporystistuk
dc.subjectкислотністьuk
dc.subjectkyslotnistuk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectkhlibuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва безглютенового хліба з додаванням бананового борошнаuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho khliba z dodavanniam bananovoho boroshnauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сатула К.О..pdf3,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.