Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8212
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГайдук, Еліна Олександрівна-
dc.contributor.authorHaiduk, Elina-
dc.date.accessioned2023-08-22T07:19:44Z-
dc.date.available2023-08-22T07:19:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГайдук Е.О. Удосконалення технологічної лінії з обробки насіння сої на продовольчі потреби в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Еліна Олександрівна Гайдук ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 63 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8212uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8212-
dc.description.abstractПриведено коротку характеристику цеху з обробки насіння сої на продовольчі потреби, який діє на базі ТОВ «Рідний продукт», встановлено, що продуктивність діючої лінії складає 350 тон за добу, обробка ведеться протягом 30 днів періоду заготівлі, річний обсяг обробки насіння сої складає 10500 тон. Також товариство має у власності елеватор, місткість якого складає близько 21000 тон. Також приведено характеристику насіння сої у відповідності до ДСТУ 4964:2008Pryvedeno korotku kharakterystyku tsekhu z obrobky nasinnia soi na prodovolchi potreby, yakyi diie na bazi TOV «Ridnyi produkt», vstanovleno, shcho produktyvnist diiuchoi linii skladaie 350 ton za dobu, obrobka vedetsia protiahom 30 dniv periodu zahotivli, richnyi obsiah obrobky nasinnia soi skladaie 10500 ton. Takozh tovarystvo maie u vlasnosti elevator, mistkist yakoho skladaie blyzko 21000 ton. Takozh pryvedeno kharakterystyku nasinnia soi u vidpovidnosti do DSTU 4964:2008.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectудосконаленняuk
dc.subjectudoskonalenniauk
dc.subjectсояuk
dc.subjectsoiauk
dc.subjectсепаруванняuk
dc.subjectseparuvanniauk
dc.subjectобробкаuk
dc.subjectobrobkauk
dc.subjectаеродинамічний сепараторuk
dc.subjectaerodynamichnyi separatoruk
dc.subjectдомішкиuk
dc.subjectdomishkyuk
dc.subjectпроектуванняuk
dc.subjectproektuvanniauk
dc.subjectцехuk
dc.subjecttsekhuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.titleУдосконалення технологічної лінії з обробки насіння сої на продовольчі потреби в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoi linii z obrobky nasinnia soi na prodovolchi potreby v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ridnyi produkt» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гайдук Е.О..pdf2,72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.