Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8213
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГолота, Ірина Вікторівна-
dc.contributor.authorHolota, Iryna-
dc.date.accessioned2023-08-22T07:27:55Z-
dc.date.available2023-08-22T07:27:55Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГолота І. В. Обґрунтування технології обробки пшеничного борошна інфрачервоним опроміненням : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ірина Вікторівна Голота ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. –61с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8213uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8213-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження: борошно пшеничне хлібопекарське 1-го сорту до та після обробки ІЧ-випромінюванням.Метою роботи є обґрунтування технології обробки пшеничного борошна інфрачервоним опроміненням.Obiekt doslidzhennia: boroshno pshenychne khlibopekarske 1-ho sortu do ta pislia obrobky ICh-vyprominiuvanniam.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii obrobky pshenychnoho boroshna infrachervonym oprominenniam.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectборошно пшеничнеuk
dc.subjectboroshno pshenychneuk
dc.subjectінфрачервоне випромінюванняuk
dc.subjectinfrachervone vyprominiuvanniauk
dc.subjectІЧ-обробкаuk
dc.subjectICh-obrobkauk
dc.subjectпоказники якостіuk
dc.subjectpokaznyky yakostiuk
dc.subjectклейковинаuk
dc.subjectkleikovynauk
dc.subjectмікробіологічна контамінаціяuk
dc.subjectmikrobiolohichna kontaminatsiiauk
dc.subjectзнезараженняuk
dc.subjectznezarazhenniauk
dc.titleОбґрунтування технології обробки пшеничного борошна інфрачервоним опроміненнямuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii obrobky pshenychnoho boroshna infrachervonym oprominenniamuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Голота І.В..pdf1,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.