Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8213
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Голота, Ірина Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Holota, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-22T07:27:55Z | - |
dc.date.available | 2023-08-22T07:27:55Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Голота І. В. Обґрунтування технології обробки пшеничного борошна інфрачервоним опроміненням : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ірина Вікторівна Голота ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. –61с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8213 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8213 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження: борошно пшеничне хлібопекарське 1-го сорту до та після обробки ІЧ-випромінюванням.Метою роботи є обґрунтування технології обробки пшеничного борошна інфрачервоним опроміненням.Obiekt doslidzhennia: boroshno pshenychne khlibopekarske 1-ho sortu do ta pislia obrobky ICh-vyprominiuvanniam.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii obrobky pshenychnoho boroshna infrachervonym oprominenniam. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | борошно пшеничне | uk |
dc.subject | boroshno pshenychne | uk |
dc.subject | інфрачервоне випромінювання | uk |
dc.subject | infrachervone vyprominiuvannia | uk |
dc.subject | ІЧ-обробка | uk |
dc.subject | ICh-obrobka | uk |
dc.subject | показники якості | uk |
dc.subject | pokaznyky yakosti | uk |
dc.subject | клейковина | uk |
dc.subject | kleikovyna | uk |
dc.subject | мікробіологічна контамінація | uk |
dc.subject | mikrobiolohichna kontaminatsiia | uk |
dc.subject | знезараження | uk |
dc.subject | znezarazhennia | uk |
dc.title | Обґрунтування технології обробки пшеничного борошна інфрачервоним опроміненням | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii obrobky pshenychnoho boroshna infrachervonym oprominenniam | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Голота І.В..pdf | 1,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.