Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8255
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гордієнко, Аліна Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Hordiienko, Alina | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-28T08:11:48Z | - |
dc.date.available | 2023-08-28T08:11:48Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Гордієнко А. О. Обґрунтування впливу поля надвисокої частоти на мікрофлору та якісні показники сухофруктів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Аліна Олексіївна Гордієнко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 66 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8255 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8255 | - |
dc.description.abstract | Мета досліджень – вивчення впливу НВЧ-поля на мікрофлору і якісні показники сухофруктів (кураги, чорносливу, родзинок) для поліпшення якості продуктів харчування людини. Об’єкт дослідження – технологічний процес обробки сухофруктів полем надвисокої частоти. Предмет дослідження – встановлення впливу оброки сухофруктів полем надвисокої частоти на загальне мікробне число та якісні показники сухофруктів.Meta doslidzhen – vyvchennia vplyvu NVCh-polia na mikrofloru i yakisni pokaznyky sukhofruktiv (kurahy, chornoslyvu, rodzynok) dlia polipshennia yakosti produktiv kharchuvannia liudyny. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses obrobky sukhofruktiv polem nadvysokoi chastoty. Predmet doslidzhennia – vstanovlennia vplyvu obroky sukhofruktiv polem nadvysokoi chastoty na zahalne mikrobne chyslo ta yakisni pokaznyky sukhofruktiv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | курага | uk |
dc.subject | kuraha | uk |
dc.subject | чорнослив | uk |
dc.subject | chornoslyv | uk |
dc.subject | родзинки | uk |
dc.subject | rodzynky | uk |
dc.subject | сухофрукти | uk |
dc.subject | sukhofrukty | uk |
dc.subject | нвч-обробка | uk |
dc.subject | nvch-obrobka | uk |
dc.subject | експпозиція | uk |
dc.subject | eksppozytsiia | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.subject | швидкість сушіння | uk |
dc.subject | shvydkist sushinnia | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.subject | кошторис | uk |
dc.subject | koshtorys | uk |
dc.title | Обґрунтування впливу поля надвисокої частоти на мікрофлору та якісні показники сухофруктів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia vplyvu polia nadvysokoi chastoty na mikrofloru ta yakisni pokaznyky sukhofruktiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гордієнко А.О..pdf | 2,25 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.