Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8255
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГордієнко, Аліна Олексіївна-
dc.contributor.authorHordiienko, Alina-
dc.date.accessioned2023-08-28T08:11:48Z-
dc.date.available2023-08-28T08:11:48Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГордієнко А. О. Обґрунтування впливу поля надвисокої частоти на мікрофлору та якісні показники сухофруктів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Аліна Олексіївна Гордієнко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 66 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8255uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8255-
dc.description.abstractМета досліджень – вивчення впливу НВЧ-поля на мікрофлору і якісні показники сухофруктів (кураги, чорносливу, родзинок) для поліпшення якості продуктів харчування людини. Об’єкт дослідження – технологічний процес обробки сухофруктів полем надвисокої частоти. Предмет дослідження – встановлення впливу оброки сухофруктів полем надвисокої частоти на загальне мікробне число та якісні показники сухофруктів.Meta doslidzhen – vyvchennia vplyvu NVCh-polia na mikrofloru i yakisni pokaznyky sukhofruktiv (kurahy, chornoslyvu, rodzynok) dlia polipshennia yakosti produktiv kharchuvannia liudyny. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses obrobky sukhofruktiv polem nadvysokoi chastoty. Predmet doslidzhennia – vstanovlennia vplyvu obroky sukhofruktiv polem nadvysokoi chastoty na zahalne mikrobne chyslo ta yakisni pokaznyky sukhofruktiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectкурагаuk
dc.subjectkurahauk
dc.subjectчорносливuk
dc.subjectchornoslyvuk
dc.subjectродзинкиuk
dc.subjectrodzynkyuk
dc.subjectсухофруктиuk
dc.subjectsukhofruktyuk
dc.subjectнвч-обробкаuk
dc.subjectnvch-obrobkauk
dc.subjectексппозиціяuk
dc.subjecteksppozytsiiauk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperaturauk
dc.subjectшвидкість сушінняuk
dc.subjectshvydkist sushinniauk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectкошторисuk
dc.subjectkoshtorysuk
dc.titleОбґрунтування впливу поля надвисокої частоти на мікрофлору та якісні показники сухофруктівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia vplyvu polia nadvysokoi chastoty na mikrofloru ta yakisni pokaznyky sukhofruktivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гордієнко А.О..pdf2,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.