Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8256
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гусар, Дарія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Husar, Dariia | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-28T08:19:47Z | - |
dc.date.available | 2023-08-28T08:19:47Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Гусар Д. О. Обґрунтування особливостей вхідного контролю зерна кукурудзи врожаю 2022 р. в Дніпропетровській області : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Дарія Олександрівна Гусар ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 55 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8256 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8256 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – вхідний контроль якості зерна кукурудзи. Метою роботи є виявлення проблем вхідного контролю якості зерна кукурудзи врожаю 2022 р.Obiekt doslidzhennia – vkhidnyi kontrol yakosti zerna kukurudzy. Metoiu roboty ye vyiavlennia problem vkhidnoho kontroliu yakosti zerna kukurudzy vrozhaiu 2022 r. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | зерно | uk |
dc.subject | zerno | uk |
dc.subject | кукурудза | uk |
dc.subject | kukurudza | uk |
dc.subject | вхідний контроль | uk |
dc.subject | vkhidnyi kontrol | uk |
dc.subject | вологість | uk |
dc.subject | volohist | uk |
dc.subject | засміченість | uk |
dc.subject | zasmichenist | uk |
dc.title | Обґрунтування особливостей вхідного контролю зерна кукурудзи врожаю 2022 р. в Дніпропетровській області | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia osoblyvostei vkhidnoho kontroliu zerna kukurudzy vrozhaiu 2022 r. v Dnipropetrovskii oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гусар Д. О..pdf | 2,84 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.