Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8265
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДевятка, Катерина Олександрівна-
dc.contributor.authorDeviatka, Kateryna-
dc.date.accessioned2023-08-29T06:18:59Z-
dc.date.available2023-08-29T06:18:59Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДевятка К. О. Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Статс і К» : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Олександрівна Девятка ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8265uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8265-
dc.description.abstractРозглянуто характеристику ТОВ «Стас і К», встановлено, що виробничі потужності підприємства зосереджені у місті Дніпро, дане підприємство виробляє широкий асортимент продукції, а саме це борошно пшеничне, борошно житнє, макаронні вироби, а також крупи та круп’яні продукти. Приведено характеристику зерна жита, як сировини, що використовується при виробництві борошна.Rozghlianuto kharakterystyku TOV «Stas i K», vstanovleno, shcho vyrobnychi potuzhnosti pidpryiemstva zoseredzheni u misti Dnipro, dane pidpryiemstvo vyrobliaie shyrokyi asortyment produktsii, a same tse boroshno pshenychne, boroshno zhytnie, makaronni vyroby, a takozh krupy ta krupiani produkty. Pryvedeno kharakterystyku zerna zhyta, yak syrovyny, shcho vykorystovuietsia pry vyrobnytstvi boroshna.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectboroshnouk
dc.subjectпідготовкаuk
dc.subjectpidhotovkauk
dc.subjectвальцевий верстатuk
dc.subjectvaltsevyi verstatuk
dc.subjectрозрахунокuk
dc.subjectrozrakhunokuk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectobladnanniauk
dc.subjectреконструкціяuk
dc.subjectrekonstruktsiiauk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.subjectжитоuk
dc.subjectzhytouk
dc.subjectрозмелuk
dc.subjectrozmeluk
dc.subjectборошно обдирнеuk
dc.subjectboroshno obdyrneuk
dc.subjectборошно сіянеuk
dc.subjectboroshno siianeuk
dc.titleУдосконалення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Статс і К»uk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshna v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Stats i K»uk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Девятка К.О..pdf2,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.