Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8265
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Девятка, Катерина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Deviatka, Kateryna | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-29T06:18:59Z | - |
dc.date.available | 2023-08-29T06:18:59Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Девятка К. О. Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Статс і К» : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Олександрівна Девятка ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8265 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8265 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто характеристику ТОВ «Стас і К», встановлено, що виробничі потужності підприємства зосереджені у місті Дніпро, дане підприємство виробляє широкий асортимент продукції, а саме це борошно пшеничне, борошно житнє, макаронні вироби, а також крупи та круп’яні продукти. Приведено характеристику зерна жита, як сировини, що використовується при виробництві борошна.Rozghlianuto kharakterystyku TOV «Stas i K», vstanovleno, shcho vyrobnychi potuzhnosti pidpryiemstva zoseredzheni u misti Dnipro, dane pidpryiemstvo vyrobliaie shyrokyi asortyment produktsii, a same tse boroshno pshenychne, boroshno zhytnie, makaronni vyroby, a takozh krupy ta krupiani produkty. Pryvedeno kharakterystyku zerna zhyta, yak syrovyny, shcho vykorystovuietsia pry vyrobnytstvi boroshna. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | boroshno | uk |
dc.subject | підготовка | uk |
dc.subject | pidhotovka | uk |
dc.subject | вальцевий верстат | uk |
dc.subject | valtsevyi verstat | uk |
dc.subject | розрахунок | uk |
dc.subject | rozrakhunok | uk |
dc.subject | обладнання | uk |
dc.subject | obladnannia | uk |
dc.subject | реконструкція | uk |
dc.subject | rekonstruktsiia | uk |
dc.subject | сировина | uk |
dc.subject | syrovyna | uk |
dc.subject | жито | uk |
dc.subject | zhyto | uk |
dc.subject | розмел | uk |
dc.subject | rozmel | uk |
dc.subject | борошно обдирне | uk |
dc.subject | boroshno obdyrne | uk |
dc.subject | борошно сіяне | uk |
dc.subject | boroshno siiane | uk |
dc.title | Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Статс і К» | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshna v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Stats i K» | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Девятка К.О..pdf | 2,2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.