Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8267
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІльїн, Павло Геннадійович-
dc.contributor.authorIlin, Pavlo-
dc.date.accessioned2023-08-29T06:30:09Z-
dc.date.available2023-08-29T06:30:09Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationІльїн П. Г. Обґрунтування технології виробництва помадних цукерок з використання функціональних інгредієнтів на основі соєвих продуктів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Павло Геннадійович Ільїн; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 65 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8267uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8267-
dc.description.abstractМета роботи полягає в обґрунтуванні технології помадних цукерок з функціональними рослинними інгредієнтами на основі соєвих продуктів. Об’єкт дослідження – технологія кондитерського виробництваMeta roboty poliahaie v obgruntuvanni tekhnolohii pomadnykh tsukerok z funktsionalnymy roslynnymy inhrediientamy na osnovi soievykh produktiv. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia kondyterskoho vyrobnytstva.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectзгущене соєве молокоuk
dc.subjectzghushchene soieve molokouk
dc.subjectпомадні цукеркиuk
dc.subjectpomadni tsukerkyuk
dc.subjectнасіння амарантуuk
dc.subjectnasinnia amarantuuk
dc.subjectцукриuk
dc.subjecttsukryuk
dc.subjectвітаміниuk
dc.subjectvitaminyuk
dc.subjectформуванняuk
dc.subjectformuvanniauk
dc.subjectтвердістьuk
dc.subjecttverdistuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectрозробкаuk
dc.subjectrozrobkauk
dc.subjectфункціональний продуктuk
dc.subjectfunktsionalnyi produktuk
dc.subjectлактозаuk
dc.subjectlaktozauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва помадних цукерок з використання функціональних інгредієнтів на основі соєвих продуктівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pomadnykh tsukerok z vykorystannia funktsionalnykh inhrediientiv na osnovi soievykh produktivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ільїн П.Г..pdf2,96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.