Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8267
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІльїн, Павло Геннадійович-
dc.contributor.authorIlin, Pavlo-
dc.date.accessioned2023-08-29T06:30:09Z-
dc.date.available2023-08-29T06:30:09Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationІльїн П. Г. Обґрунтування технології виробництва помадних цукерок з використання функціональних інгредієнтів на основі соєвих продуктів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Павло Геннадійович Ільїн; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 65 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8267uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8267-
dc.description.abstractМета роботи полягає в обґрунтуванні технології помадних цукерок з функціональними рослинними інгредієнтами на основі соєвих продуктів. Об’єкт дослідження – технологія кондитерського виробництваMeta roboty poliahaie v obgruntuvanni tekhnolohii pomadnykh tsukerok z funktsionalnymy roslynnymy inhrediientamy na osnovi soievykh produktiv. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia kondyterskoho vyrobnytstva.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectзгущене соєве молокоuk
dc.subjectzghushchene soieve molokouk
dc.subjectпомадні цукеркиuk
dc.subjectpomadni tsukerkyuk
dc.subjectнасіння амарантуuk
dc.subjectnasinnia amarantuuk
dc.subjectцукриuk
dc.subjecttsukryuk
dc.subjectвітаміниuk
dc.subjectvitaminyuk
dc.subjectформуванняuk
dc.subjectformuvanniauk
dc.subjectтвердістьuk
dc.subjecttverdistuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectрозробкаuk
dc.subjectrozrobkauk
dc.subjectфункціональний продуктuk
dc.subjectfunktsionalnyi produktuk
dc.subjectлактозаuk
dc.subjectlaktozauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва помадних цукерок з використання функціональних інгредієнтів на основі соєвих продуктівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pomadnykh tsukerok z vykorystannia funktsionalnykh inhrediientiv na osnovi soievykh produktivuk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ільїн П.Г..pdf2,96 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.