Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8267
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ільїн, Павло Геннадійович | - |
dc.contributor.author | Ilin, Pavlo | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-29T06:30:09Z | - |
dc.date.available | 2023-08-29T06:30:09Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Ільїн П. Г. Обґрунтування технології виробництва помадних цукерок з використання функціональних інгредієнтів на основі соєвих продуктів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Павло Геннадійович Ільїн; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 65 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8267 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8267 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи полягає в обґрунтуванні технології помадних цукерок з функціональними рослинними інгредієнтами на основі соєвих продуктів. Об’єкт дослідження – технологія кондитерського виробництваMeta roboty poliahaie v obgruntuvanni tekhnolohii pomadnykh tsukerok z funktsionalnymy roslynnymy inhrediientamy na osnovi soievykh produktiv. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia kondyterskoho vyrobnytstva. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | згущене соєве молоко | uk |
dc.subject | zghushchene soieve moloko | uk |
dc.subject | помадні цукерки | uk |
dc.subject | pomadni tsukerky | uk |
dc.subject | насіння амаранту | uk |
dc.subject | nasinnia amarantu | uk |
dc.subject | цукри | uk |
dc.subject | tsukry | uk |
dc.subject | вітаміни | uk |
dc.subject | vitaminy | uk |
dc.subject | формування | uk |
dc.subject | formuvannia | uk |
dc.subject | твердість | uk |
dc.subject | tverdist | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | розробка | uk |
dc.subject | rozrobka | uk |
dc.subject | функціональний продукт | uk |
dc.subject | funktsionalnyi produkt | uk |
dc.subject | лактоза | uk |
dc.subject | laktoza | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва помадних цукерок з використання функціональних інгредієнтів на основі соєвих продуктів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pomadnykh tsukerok z vykorystannia funktsionalnykh inhrediientiv na osnovi soievykh produktiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ільїн П.Г..pdf | 2,96 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.