Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8269
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІлюшкіна, Таїсія Олександрівна-
dc.contributor.authorIliushkina, Taisiia-
dc.date.accessioned2023-08-29T06:42:08Z-
dc.date.available2023-08-29T06:42:08Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationІлюшкіна Т. О. Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна кукурудзи для виробництва крупи в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат харчових концентратів» : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Таїсія Олександрівна Ілюшкіна ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8269uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8269-
dc.description.abstractПриведено коротку характеристику елеватор ПрАТ «Комбінат харчових концентратів» міста Дніпро, встановлено, що найбільш поширеним зерном, яке обробляється на елеваторі є зерно кукурудзи, якав подальшому використовується на виробництво продуктів харчування, зокрема крупи. Місткість елеватора складає близько 10000 тон, а річні обсяги приймання складають біля 30000 тон. Також приведено характеристику зерна кукурудзи, яка основною сировиною на ПрАТ «Комбінат харчових концентратів».Pryvedeno korotku kharakterystyku elevator PrAT «Kombinat kharchovykh kontsentrativ» mista Dnipro, vstanovleno, shcho naibilsh poshyrenym zernom, yake obrobliaietsia na elevatori ye zerno kukurudzy, yakav podalshomu vykorystovuietsia na vyrobnytstvo produktiv kharchuvannia, zokrema krupy. Mistkist elevatora skladaie blyzko 10000 ton, a richni obsiahy pryimannia skladaiut bilia 30000 ton. Takozh pryvedeno kharakterystyku zerna kukurudzy, yaka osnovnoiu syrovynoiu na PrAT «Kombinat kharchovykh kontsentrativuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectудосконаленняuk
dc.subjectudoskonalenniauk
dc.subjectкукурудзаuk
dc.subjectkukurudzauk
dc.subjectдомішки грубіuk
dc.subjectdomishky hrubiuk
dc.subjectроботаuk
dc.subjectrobotauk
dc.subjectсепараторuk
dc.subjectseparatoruk
dc.subjectскальператорuk
dc.subjectskalperatoruk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectobladnanniauk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectрозрахунокuk
dc.subjectrozrakhunokuk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.subjectноріяuk
dc.subjectnoriiauk
dc.subjectсилосuk
dc.subjectsylosuk
dc.titleУдосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна кукурудзи для виробництва крупи в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат харчових концентратів»uk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoi linii z pervynnoi obrobky zerna kukurudzy dlia vyrobnytstva krupy v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Kombinat kharchovykh kontsentrativ»uk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ілюшкіна Т.О..pdf2,42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.