Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8270
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКлименко, Катерина Дмитрівна-
dc.contributor.authorKlymenko, Kateryna-
dc.date.accessioned2023-08-29T06:49:57Z-
dc.date.available2023-08-29T06:49:57Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКлименко К. Д. Обґрунтування технології виробництва харчових концентратів із цукрового буряку : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Дмитрівна Клименко ; наук. кер. Вікторія Сегіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8270uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8270-
dc.description.abstractМета досліджень – розробка і наукове обґрунтування отримання концентрованої пасти з цукрових буряків і її застосування в кондитерських виробах, що володіють підвищеною харчовою цінністю, зниженою собівартістю і вмістом цукру. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва помадних цукерок на основі концентрованої пасти цукрового буряка.Meta doslidzhen – rozrobka i naukove obgruntuvannia otrymannia kontsentrovanoi pasty z tsukrovykh buriakiv i yii zastosuvannia v kondyterskykh vyrobakh, shcho volodiiut pidvyshchenoiu kharchovoiu tsinnistiu, znyzhenoiu sobivartistiu i vmistom tsukru. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva pomadnykh tsukerok na osnovi kontsentrovanoi pasty tsukrovoho buriaka.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectцукорuk
dc.subjecttsukoruk
dc.subjectцукровий бурякuk
dc.subjecttsukrovyi buriakuk
dc.subjectконцентрована пастаuk
dc.subjectkontsentrovana pastauk
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.subjectkondyterski vyrobyuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва харчових концентратів із цукрового бурякуuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh kontsentrativ iz tsukrovoho buriakuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Клименко К.Д..pdf2,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.