Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8270
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Клименко, Катерина Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Klymenko, Kateryna | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-29T06:49:57Z | - |
dc.date.available | 2023-08-29T06:49:57Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Клименко К. Д. Обґрунтування технології виробництва харчових концентратів із цукрового буряку : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Дмитрівна Клименко ; наук. кер. Вікторія Сегіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8270 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8270 | - |
dc.description.abstract | Мета досліджень – розробка і наукове обґрунтування отримання концентрованої пасти з цукрових буряків і її застосування в кондитерських виробах, що володіють підвищеною харчовою цінністю, зниженою собівартістю і вмістом цукру. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва помадних цукерок на основі концентрованої пасти цукрового буряка.Meta doslidzhen – rozrobka i naukove obgruntuvannia otrymannia kontsentrovanoi pasty z tsukrovykh buriakiv i yii zastosuvannia v kondyterskykh vyrobakh, shcho volodiiut pidvyshchenoiu kharchovoiu tsinnistiu, znyzhenoiu sobivartistiu i vmistom tsukru. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva pomadnykh tsukerok na osnovi kontsentrovanoi pasty tsukrovoho buriaka. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | цукор | uk |
dc.subject | tsukor | uk |
dc.subject | цукровий буряк | uk |
dc.subject | tsukrovyi buriak | uk |
dc.subject | концентрована паста | uk |
dc.subject | kontsentrovana pasta | uk |
dc.subject | кондитерські вироби | uk |
dc.subject | kondyterski vyroby | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва харчових концентратів із цукрового буряку | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh kontsentrativ iz tsukrovoho buriaku | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Клименко К.Д..pdf | 2,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.