Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8272
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисенко, Лідія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Lysenko, Lidiia | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-29T07:12:55Z | - |
dc.date.available | 2023-08-29T07:12:55Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Лисенко Л. С. Удосконалення технологічної лінії з виробництва вершкового масла в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський» : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Лідія Сергіївна Лисенко ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 74с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8272 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8272 | - |
dc.description.abstract | Приведено коротку характеристику ПрАТ «Комбінат «Придніпровський» міста Дніпро, встановлено, що досліджуване підприємство є одним з найбільших виробників молочної продукції в Дніпропетровській області.Pryvedeno korotku kharakterystyku PrAT «Kombinat «Prydniprovskyi» mista Dnipro, vstanovleno, shcho doslidzhuvane pidpryiemstvo ye odnym z naibilshykh vyrobnykiv molochnoi produktsii v Dnipropetrovskii oblasti. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | moloko | uk |
dc.subject | вершкове масло | uk |
dc.subject | vershkove maslo | uk |
dc.subject | гомогенізатор | uk |
dc.subject | homohenizator | uk |
dc.subject | пастеризація | uk |
dc.subject | pasteryzatsiia | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.subject | тривалість | uk |
dc.subject | tryvalist | uk |
dc.subject | пастеризатор | uk |
dc.subject | pasteryzatsiia | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.subject | тривалість | uk |
dc.subject | tryvalist | uk |
dc.subject | пастеризатор | uk |
dc.subject | pasteryzator | uk |
dc.subject | сепаратор | uk |
dc.subject | separator | uk |
dc.subject | розрахунок | uk |
dc.subject | rozrakhunok | uk |
dc.subject | удосконалення | uk |
dc.subject | udoskonalennia | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.title | Удосконалення технологічної лінії з виробництва вершкового масла в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський» | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva vershkovoho masla v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Kombinat» Prydniprovskyi» | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лисенко Л.С..pdf | 1,8 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.