Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8272
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛисенко, Лідія Сергіївна-
dc.contributor.authorLysenko, Lidiia-
dc.date.accessioned2023-08-29T07:12:55Z-
dc.date.available2023-08-29T07:12:55Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛисенко Л. С. Удосконалення технологічної лінії з виробництва вершкового масла в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський» : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Лідія Сергіївна Лисенко ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 74с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8272uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8272-
dc.description.abstractПриведено коротку характеристику ПрАТ «Комбінат «Придніпровський» міста Дніпро, встановлено, що досліджуване підприємство є одним з найбільших виробників молочної продукції в Дніпропетровській області.Pryvedeno korotku kharakterystyku PrAT «Kombinat «Prydniprovskyi» mista Dnipro, vstanovleno, shcho doslidzhuvane pidpryiemstvo ye odnym z naibilshykh vyrobnykiv molochnoi produktsii v Dnipropetrovskii oblasti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectmolokouk
dc.subjectвершкове маслоuk
dc.subjectvershkove maslouk
dc.subjectгомогенізаторuk
dc.subjecthomohenizatoruk
dc.subjectпастеризаціяuk
dc.subjectpasteryzatsiiauk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperaturauk
dc.subjectтривалістьuk
dc.subjecttryvalistuk
dc.subjectпастеризаторuk
dc.subjectpasteryzatsiiauk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperaturauk
dc.subjectтривалістьuk
dc.subjecttryvalistuk
dc.subjectпастеризаторuk
dc.subjectpasteryzatoruk
dc.subjectсепараторuk
dc.subjectseparatoruk
dc.subjectрозрахунокuk
dc.subjectrozrakhunokuk
dc.subjectудосконаленняuk
dc.subjectudoskonalenniauk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.titleУдосконалення технологічної лінії з виробництва вершкового масла в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський»uk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva vershkovoho masla v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Kombinat» Prydniprovskyi»uk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лисенко Л.С..pdf1,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.