Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8459
Назва: Кукурудза харчова (технологічні аспекти вирощування)
Інші назви: Kukurudza kharchova (tekhnolohichni aspekty vyroshchuvannia)
Автори: Якунін, Олексій Панасович
Yakunin, Oleksiy
Заверталюк, Володимир Філімонович
Zavertaliuk, Vоlоdimir
Губар, О. В.
Hubar, O. V.
Окселенко, Олег Миколайович
Okselenko, Oleh
Заверталюк, Олександр Володимирович
Zavertalyuk, Oleksandr
Ключові слова: морфо-біологічні особливості кукурудзи
morfo-biolohichni osoblyvosti kukurudzy
технології вирощування кукурудзи цукрової і розлусної
tekhnolohii vyroshchuvannia kukurudzy tsukrovoi i rozlusnoi
обробіток ґрунту, удобрення
obrobitok gruntu, udobrennia
економічна ефективність вирощування кукурудзи
ekonomichna efektyvnist vyroshchuvannia kukurudzy
Дата публікації: 2016
Видавництво: Інститут овочівництва і баштанництва НААН України
Бібліографічний опис: Кукурудза харчова (технологічні аспекти вирощування) : монографія / О. П. Якунін, В. Ф. Заверталюк, О. В. Губар [та ін.] ; за ред. О. П. Якуніна. – Вінниця, ТОВ «Нілан-ЛТД», 2016. – 208 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8459
Короткий огляд (реферат): У монографії наведено значення, морфо-біологічні особливості кукурудзи, аналіз даних науково-дослідних установ з технології її вирощування. Висвітлено результати наукових досліджень, які проведено авторами з технологій вирощування кукурудзи цукрової і розлусної: обробіток ґрунту, удобрення, строки сівби та норми висіву, конвеєрне надходження качанів кукурудзи цукрової. Значне місце займають проблеми контролювання забур’яненості в посівах кукурудзи харчової в умовах високої засміченості ґрунту насінням бур’янів. Надана економічна ефективність вирощування кукурудзи цукрової та розлусної залежно від досліджуваних факторів в умовах Північного Степу України. Монографія розрахована на спеціалістів аграрного комплексу, фермерів, науковців, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів та коледжів сільськогосподарського профілю. U monohrafii navedeno znachennia, morfo-biolohichni osoblyvosti kukurudzy, analiz danykh naukovo-doslidnykh ustanov z tekhnolohii yii vyroshchuvannia. Vysvitleno rezultaty naukovykh doslidzhen, yaki provedeno avtoramy z tekhnolohii vyroshchuvannia kukurudzy tsukrovoi i rozlusnoi: obrobitok gruntu, udobrennia, stroky sivby ta normy vysivu, konveierne nadkhodzhennia kachaniv kukurudzy tsukrovoi. Znachne mistse zaimaiut problemy kontroliuvannia zaburianenosti v posivakh kukurudzy kharchovoi v umovakh vysokoi zasmichenosti gruntu nasinniam burianiv. Nadana ekonomichna efektyvnist vyroshchuvannia kukurudzy tsukrovoi ta rozlusnoi zalezhno vid doslidzhuvanykh faktoriv v umovakh Pivnichnoho Stepu Ukrainy. Monohrafiia rozrakhovana na spetsialistiv ahrarnoho kompleksu, fermeriv, naukovtsiv, vykladachiv, aspirantiv i studentiv vyshchykh navchalnykh zakladiv ta koledzhiv silskohospodarskoho profiliu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8459
ISBN: ISBN 978-966-924-267-9
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
iakunin_op_zavertaliuk_vf_gubar_ov_ta_in_kukurudza_kharchova.pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.