Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8699
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДунайчук, Олеся Олегівна-
dc.contributor.authorDunaichuk, Olesia-
dc.date.accessioned2023-12-07T09:59:15Z-
dc.date.available2023-12-07T09:59:15Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДунайчук О. О. Формування механізму управління іміджем підприємства : магістер. кваліфікаційна робота : 075 Маркетинг / Олеся Олегівна Дунайчук ; наук. кер. Лариса Миколаївна Курбацька ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Факультет менеджменту і маркетингу, Каф. маркетингу. – Дніпро, 2023. – 87 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8699uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8699-
dc.description.abstractМетою роботи є дослідження теоретико-методичних підходів до механізму управління іміджем підприємства на ринку покрівельних матеріалів та розробки заходів по формування позитивного іміджу підприємства.Metoiu roboty ye doslidzhennia teoretyko-metodychnykh pidkhodiv do mekhanizmu upravlinnia imidzhem pidpryiemstva na rynku pokrivelnykh materialiv ta rozrobky zakhodiv po formuvannia pozytyvnoho imidzhu pidpryiemstva.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectімідж підприємстваuk
dc.subjectenterprise imageuk
dc.subjectмеханізмuk
dc.subjectmechanismuk
dc.subjectмеханізм управління іміджем підприємстваuk
dc.subjectenterprise image management mechanismuk
dc.subjectформування механізмуuk
dc.subjectmechanism formationuk
dc.subjectконцепція іміджуuk
dc.subjectimage conceptuk
dc.subjectбрендuk
dc.subjectbranduk
dc.subjectрепутаціяuk
dc.subjectreputationuk
dc.titleФормування механізму управління іміджем підприємстваuk
dc.title.alternativeFormuvannia mekhanizmu upravlinnia imidzhem pidpryiemstvauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра маркетингу. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дунайчук О. О..pdf1,47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.