Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8830
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАшенбренер, Ярослав Сергійович-
dc.contributor.authorAshenbrener, Yaroslav Serhiiovych-
dc.date.accessioned2024-01-01T10:46:44Z-
dc.date.available2024-01-01T10:46:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationАшенбренер Я. С. Обґрунтування процесу переробки сировини рису та сої в продукти харчового призначення : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр» : 181, Харчові технології / Ашенбренер Ярослав Сергійович ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний ф-т , Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 88 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8830.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8830-
dc.description.abstractМетою роботи є огрунтування процесу переробки сировини рису та сої в продукти харчового призначення на основі процесів взривання та екструдування даних видів сировини. Об’єкт дослідження − процесу переробки сировини рису та сої в продукти харчового призначення. Предмет дослідження – переробка рису та сої Теоретично та експериментально виявлено характер зміни зерен сої у робочому механізмі шнекового екструдера з отриманням кінцевого екструдату. Було оцінено зміни в складі сої після екструдування. Також було досліджено зміни в зерні рису після нагрівання. Metoiu roboty ye ohruntuvannia protsesu pererobky syrovyny rysu ta soi v produkty kharchovoho pryznachennia na osnovi protsesiv vzryvannia ta ekstruduvannia danykh vydiv syrovyny. Obiekt doslidzhennia − protsesu pererobky syrovyny rysu ta soi v produkty kharchovoho pryznachennia. Predmet doslidzhennia – pererobka rysu ta soi Teoretychno ta eksperymentalno vyiavleno kharakter zminy zeren soi u robochomu mekhanizmi shnekovoho ekstrudera z otrymanniam kintsevoho ekstrudatu. Bulo otsineno zminy v skladi soi pislia ekstruduvannia. Takozh bulo doslidzheno zminy v zerni rysu pislia nahrivannia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectобгрунтуванняuk
dc.subjectobhruntuvanniauk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectрисuk
dc.subjectrysuk
dc.subjectсояuk
dc.subjectsoiauk
dc.subjectпереробка рисуuk
dc.subjectpererobka rysuuk
dc.subjectпереробка соїuk
dc.subjectpererobka soiuk
dc.subjectекструдуванняuk
dc.subjectekstruduvanniauk
dc.subjectтехнологічний процесuk
dc.subjecttekhnolohichnyi protsesuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectyakistuk
dc.subjectекспериментиuk
dc.subjecteksperymentyuk
dc.titleОбґрунтування процесу переробки сировини рису та сої в продукти харчового призначенняuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia protsesu pererobky syrovyny rysu ta soi v produkty kharchovoho pryznachenniauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ашенбренер Я.С..pdf1,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.