Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8830
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ашенбренер, Ярослав Сергійович | - |
dc.contributor.author | Ashenbrener, Yaroslav Serhiiovych | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-01T10:46:44Z | - |
dc.date.available | 2024-01-01T10:46:44Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Ашенбренер Я. С. Обґрунтування процесу переробки сировини рису та сої в продукти харчового призначення : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр» : 181, Харчові технології / Ашенбренер Ярослав Сергійович ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний ф-т , Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 88 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8830. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8830 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є огрунтування процесу переробки сировини рису та сої в продукти харчового призначення на основі процесів взривання та екструдування даних видів сировини. Об’єкт дослідження − процесу переробки сировини рису та сої в продукти харчового призначення. Предмет дослідження – переробка рису та сої Теоретично та експериментально виявлено характер зміни зерен сої у робочому механізмі шнекового екструдера з отриманням кінцевого екструдату. Було оцінено зміни в складі сої після екструдування. Також було досліджено зміни в зерні рису після нагрівання. Metoiu roboty ye ohruntuvannia protsesu pererobky syrovyny rysu ta soi v produkty kharchovoho pryznachennia na osnovi protsesiv vzryvannia ta ekstruduvannia danykh vydiv syrovyny. Obiekt doslidzhennia − protsesu pererobky syrovyny rysu ta soi v produkty kharchovoho pryznachennia. Predmet doslidzhennia – pererobka rysu ta soi Teoretychno ta eksperymentalno vyiavleno kharakter zminy zeren soi u robochomu mekhanizmi shnekovoho ekstrudera z otrymanniam kintsevoho ekstrudatu. Bulo otsineno zminy v skladi soi pislia ekstruduvannia. Takozh bulo doslidzheno zminy v zerni rysu pislia nahrivannia. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | обгрунтування | uk |
dc.subject | obhruntuvannia | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | рис | uk |
dc.subject | rys | uk |
dc.subject | соя | uk |
dc.subject | soia | uk |
dc.subject | переробка рису | uk |
dc.subject | pererobka rysu | uk |
dc.subject | переробка сої | uk |
dc.subject | pererobka soi | uk |
dc.subject | екструдування | uk |
dc.subject | ekstruduvannia | uk |
dc.subject | технологічний процес | uk |
dc.subject | tekhnolohichnyi protses | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | yakist | uk |
dc.subject | експерименти | uk |
dc.subject | eksperymenty | uk |
dc.title | Обґрунтування процесу переробки сировини рису та сої в продукти харчового призначення | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia protsesu pererobky syrovyny rysu ta soi v produkty kharchovoho pryznachennia | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ашенбренер Я.С..pdf | 1,85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.