Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8836
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГалагуза, Аліна Андріївна-
dc.contributor.authorHalahuza, Alina Andriivna-
dc.date.accessioned2024-01-01T19:01:26Z-
dc.date.available2024-01-01T19:01:26Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГалагуза А. А. Обґрунтування технології виробництва хліба з нелущеного диспергованого зерна пшениці : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр» : 181, Харчові технології / Галагуза Аліна Андріївна ; наук. керівник Кошулько В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний ф-т , Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 66 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8836.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8836-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є обгрунтування технології та розробка рецептури хліба із диспергованого зерна з додатковою підготовкою сировини. Хліб – це основний продукт харчування. В наш час має популярність цільнозерновий хліб, тобто хліб із цілого зерна пшениці. Тому вчені та працівники хлібопекарської галузі вирішують проблему з розширення асортименту хлібобулочних виробів, використовуючи нетрадиційні види сировини з метою надання їм функціональних властивостей. Хліб як продукт харчування повинен забезпечувати організм енергією, білками, жирами і вуглеводами, ферментами, гормонами, сприяти укріпленню імунітету. В наш час має популярність цільнозерновий хліб, тобто хліб із цілого зерна пшениці. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye obhruntuvannia tekhnolohii ta rozrobka retseptury khliba iz dysperhovanoho zerna z dodatkovoiu pidhotovkoiu syrovyny. Khlib – tse osnovnyi produkt kharchuvannia. V nash chas maie populiarnist tsilnozernovyi khlib, tobto khlib iz tsiloho zerna pshenytsi. Tomu vcheni ta pratsivnyky khlibopekarskoi haluzi vyrishuiut problemu z rozshyrennia asortymentu khlibobulochnykh vyrobiv, vykorystovuiuchy netradytsiini vydy syrovyny z metoiu nadannia yim funktsionalnykh vlastyvostei. Khlib yak produkt kharchuvannia povynen zabezpechuvaty orhanizm enerhiieiu, bilkamy, zhyramy i vuhlevodamy, fermentamy, hormonamy, spryiaty ukriplenniu imunitetu. V nash chas maie populiarnist tsilnozernovyi khlib, tobto khlib iz tsiloho zerna pshenytsi.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectрозробка рецептуриuk
dc.subjectrozrobka retsepturyuk
dc.subjectпшеницяuk
dc.subjectpshenytsiauk
dc.subjectдисперговане зерноuk
dc.subjectdysperhovane zernouk
dc.subjectхарчова цінністьuk
dc.subjectkharchova tsinnistuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.subjectвітаміниuk
dc.subjectvitaminyuk
dc.subjectамарантuk
dc.subjectamarantuk
dc.subjectводаuk
dc.subjectvodauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва хліба з нелущеного диспергованого зерна пшениціuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba z nelushchenoho dysperhovanoho zerna pshenytsiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Галагуза А.А..pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.