Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8841
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗінченко, Юлія Станіславівна-
dc.contributor.authorZinchenko, Yuliia Stanislavivna-
dc.date.accessioned2024-01-01T20:49:46Z-
dc.date.available2024-01-01T20:49:46Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗінченко Ю. С. Обґрунтування технології виробництва борошняних виробів з додаванням продуктів переробки анісу : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр» : 181, Харчові технології / Зінченко Юлія Станіславівна ; наук. керівник Тертишний О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний ф-т , Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 85 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8841.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8841-
dc.description.abstractМетою роботи є обґрунтування технології виробництва борошняних виробів з додаванням продуктів переробки анісу. В роботі представлені результати досліджень щодо виробництва борошняних виробів з додаванням продуктів переробки анісу. Досліджено харчову цінність борошна із сухого листя анісу та насіння анісу. Визначено оптимальну концентрацію добавки борошна із сухого листя анісу до пшеничного борошна для виробництва випечених борошняних виробів. Визначено вплив добавки борошна із сухого листя анісу на властивості тіста, зокрема, автолітичну активність та газоутворювальну здатність. Проведено пробні випічки борошняних виробів з пшеничного борошна з додаванням борошна із сухого листя анісу. Визначено вплив добавки борошна із сухого листя анісу на якість та властивості випечених борошняних виробів. Уточнено рецептуру простого борошняного виробу з додаванням борошна із сухого листя анісу. Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh vyrobiv z dodavanniam produktiv pererobky anisu. V roboti predstavleni rezultaty doslidzhen shchodo vyrobnytstva boroshnianykh vyrobiv z dodavanniam produktiv pererobky anisu. Doslidzheno kharchovu tsinnist boroshna iz sukhoho lystia anisu ta nasinnia anisu. Vyznacheno optymalnu kontsentratsiiu dobavky boroshna iz sukhoho lystia anisu do pshenychnoho boroshna dlia vyrobnytstva vypechenykh boroshnianykh vyrobiv. Vyznacheno vplyv dobavky boroshna iz sukhoho lystia anisu na vlastyvosti tista, zokrema, avtolitychnu aktyvnist ta hazoutvoriuvalnu zdatnist. Provedeno probni vypichky boroshnianykh vyrobiv z pshenychnoho boroshna z dodavanniam boroshna iz sukhoho lystia anisu. Vyznacheno vplyv dobavky boroshna iz sukhoho lystia anisu na yakist ta vlastyvosti vypechenykh boroshnianykh vyrobiv. Utochneno retsepturu prostoho boroshnianoho vyrobu z dodavanniam boroshna iz sukhoho lystia anisu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectрецептураuk
dc.subjectretsepturauk
dc.subjectанісuk
dc.subjectanisuk
dc.subjectпродукти переробки анісуuk
dc.subjectprodukty pererobky anisuuk
dc.subjectборошняні виробиuk
dc.subjectboroshniani vyrobyuk
dc.subjectпшеничне борошноuk
dc.subjectpshenychne boroshnouk
dc.subjectфункціональне харчуванняuk
dc.subjectfunktsionalne kharchuvanniauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва борошняних виробів з додаванням продуктів переробки анісуuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh vyrobiv z dodavanniam produktiv pererobky anisuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зінченко Ю.С..pdf1,65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.