Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8849
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПоліщук, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorPolishchuk, Viktoriia Viktorivna-
dc.date.accessioned2024-01-02T14:03:01Z-
dc.date.available2024-01-02T14:03:01Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПоліщук В. В. Обґрунтування технології макаронних виробів з використанням харчових добавок : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр» : 181, Харчові технології / Поліщук Вікторія Вікторівна ; наук. керівник Холобцева І. П. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний ф-т , Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 74 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8849.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8849-
dc.description.abstractМетою роботи – обґрунтування технології макаронних виробів з використанням харчових добавок та нетрадиційної сировини, що позитивно впливають на технологічні показники якості та покращують харчову та біологічну цінність продукту. Об’єкт дослідження  технологія виробництва макаронних виробів. Предмет дослідження  макаронні вироби з нетрадиційною сировиною та харчовими добавками. На сьогоднішній день для виготовлення макаронних виробів на підприємствах харчової промисловості використовується виключно хлібопекарське борошно, яке не забезпечує високої якості кінцевого продукту. Відсутність високоякісного макаронного борошна є наслідком недостатнього виробництва твердої пшениці та відносно високої ціни на неї. Одним з напрямків покращення якості макаронних виробів, підвищення їх харчової цінності та створення продукції функціонального призначення є використання відносно дешевих видів сировини рослинного походження з цінним хімічним складом, важливими функціональними властивостями та ефективним впливом на якість виробів. Metoiu roboty – obgruntuvannia tekhnolohii makaronnykh vyrobiv z vykorystanniam kharchovykh dobavok ta netradytsiinoi syrovyny, shcho pozytyvno vplyvaiut na tekhnolohichni pokaznyky yakosti ta pokrashchuiut kharchovu ta biolohichnu tsinnist produktu. Obiekt doslidzhennia  tekhnolohiia vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv. Predmet doslidzhennia  makaronni vyroby z netradytsiinoiu syrovynoiu ta kharchovymy dobavkamy. Na sohodnishnii den dlia vyhotovlennia makaronnykh vyrobiv na pidpryiemstvakh kharchovoi promyslovosti vykorystovuietsia vykliuchno khlibopekarske boroshno, yake ne zabezpechuie vysokoi yakosti kintsevoho produktu. Vidsutnist vysokoiakisnoho makaronnoho boroshna ye naslidkom nedostatnoho vyrobnytstva tverdoi pshenytsi ta vidnosno vysokoi tsiny na nei. Odnym z napriamkiv pokrashchennia yakosti makaronnykh vyrobiv, pidvyshchennia yikh kharchovoi tsinnosti ta stvorennia produktsii funktsionalnoho pryznachennia ye vykorystannia vidnosno deshevykh vydiv syrovyny roslynnoho pokhodzhennia z tsinnym khimichnym skladom, vazhlyvymy funktsionalnymy vlastyvostiamy ta efektyvnym vplyvom na yakist vyrobiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectобгрунтуванняuk
dc.subjectobhruntuvanniauk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectмакаронні виробиuk
dc.subjectmakaronni vyrobyuk
dc.subjectнетрадиційна сировинаuk
dc.subjectnetradytsiina syrovynauk
dc.subjectхарчові добавкиuk
dc.subjectkharchovi dobavkyuk
dc.subjectзмішуванняuk
dc.subjectzmishuvanniauk
dc.subjectсушінняuk
dc.subjectsushinniauk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectyakistuk
dc.titleОбґрунтування технології макаронних виробів з використанням харчових добавокuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii makaronnykh vyrobiv z vykorystanniam kharchovykh dobavokuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Поліщук В.В..pdf2,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.