Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8851
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРоманенко, Олексій Сергійович-
dc.contributor.authorRomanenko, Oleksii Serhiiovych-
dc.date.accessioned2024-01-02T14:22:14Z-
dc.date.available2024-01-02T14:22:14Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationРоманенко О. С. Обґрунтування процесу підготовки зерна до зберігання в умовах ТОВ «Павлоградзернопродукт» : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр» : 181, Харчові технології / Романенко Олексій Сергійович ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний ф-т , Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 82 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8851.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8851-
dc.description.abstractМетою роботи є виявлення факторів які вливають на якість та ефективність підготовки зерна на підприємстві, а також на розробку пропозицій щодо оптимізації цих процесів. Для реалізації поставленої мети передбачалося проведення комплексу досліджень. Об’єкт дослідження – аналіз існуючих технологічних процесів, проведеня експериментальних досліджень, визначення оптимальних параметрів підготовки зерна а також економічну оцінку впровадження прокращень. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок процесу підготовки зберігання зерна його вплив на ефективність. Metoiu roboty ye vyiavlennia faktoriv yaki vlyvaiut na yakist ta efektyvnist pidhotovky zerna na pidpryiemstvi, a takozh na rozrobku propozytsii shchodo optymizatsii tsykh protsesiv. Dlia realizatsii postavlenoi mety peredbachalosia provedennia kompleksu doslidzhen. Obiekt doslidzhennia – analiz isnuiuchykh tekhnolohichnykh protsesiv, provedenia eksperymentalnykh doslidzhen, vyznachennia optymalnykh parametriv pidhotovky zerna a takozh ekonomichnu otsinku vprovadzhennia prokrashchen. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok protsesu pidhotovky zberihannia zerna yoho vplyv na efektyvnist.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectдослдженняuk
dc.subjectdosldzhenniauk
dc.subjectсояuk
dc.subjectsoiauk
dc.subjectпшеницяuk
dc.subjectpshenytsiauk
dc.subjectкукурудзаuk
dc.subjectkukurudzauk
dc.subjectсоняшникuk
dc.subjectsoniashnykuk
dc.subjectноріяuk
dc.subjectnoriiauk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectzernouk
dc.subjectвологістьuk
dc.subjectvolohistuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperaturauk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.titleОбґрунтування процесу підготовки зерна до зберігання в умовах ТОВ «Павлоградзернопродукт»uk
dc.title.alternativeObgruntuvannia protsesu pidhotovky zerna do zberihannia v umovakh TOV «Pavlohradzernoprodukt»uk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Романенко О.С..pdf1,61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.