Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8851
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романенко, Олексій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Romanenko, Oleksii Serhiiovych | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-02T14:22:14Z | - |
dc.date.available | 2024-01-02T14:22:14Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Романенко О. С. Обґрунтування процесу підготовки зерна до зберігання в умовах ТОВ «Павлоградзернопродукт» : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр» : 181, Харчові технології / Романенко Олексій Сергійович ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний ф-т , Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 82 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8851. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8851 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є виявлення факторів які вливають на якість та ефективність підготовки зерна на підприємстві, а також на розробку пропозицій щодо оптимізації цих процесів. Для реалізації поставленої мети передбачалося проведення комплексу досліджень. Об’єкт дослідження – аналіз існуючих технологічних процесів, проведеня експериментальних досліджень, визначення оптимальних параметрів підготовки зерна а також економічну оцінку впровадження прокращень. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок процесу підготовки зберігання зерна його вплив на ефективність. Metoiu roboty ye vyiavlennia faktoriv yaki vlyvaiut na yakist ta efektyvnist pidhotovky zerna na pidpryiemstvi, a takozh na rozrobku propozytsii shchodo optymizatsii tsykh protsesiv. Dlia realizatsii postavlenoi mety peredbachalosia provedennia kompleksu doslidzhen. Obiekt doslidzhennia – analiz isnuiuchykh tekhnolohichnykh protsesiv, provedenia eksperymentalnykh doslidzhen, vyznachennia optymalnykh parametriv pidhotovky zerna a takozh ekonomichnu otsinku vprovadzhennia prokrashchen. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok protsesu pidhotovky zberihannia zerna yoho vplyv na efektyvnist. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | дослдження | uk |
dc.subject | dosldzhennia | uk |
dc.subject | соя | uk |
dc.subject | soia | uk |
dc.subject | пшениця | uk |
dc.subject | pshenytsia | uk |
dc.subject | кукурудза | uk |
dc.subject | kukurudza | uk |
dc.subject | соняшник | uk |
dc.subject | soniashnyk | uk |
dc.subject | норія | uk |
dc.subject | noriia | uk |
dc.subject | зерно | uk |
dc.subject | zerno | uk |
dc.subject | вологість | uk |
dc.subject | volohist | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.title | Обґрунтування процесу підготовки зерна до зберігання в умовах ТОВ «Павлоградзернопродукт» | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia protsesu pidhotovky zerna do zberihannia v umovakh TOV «Pavlohradzernoprodukt» | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Романенко О.С..pdf | 1,61 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.