Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8859
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фратовчан, Вікторія Георгіївна | - |
dc.contributor.author | Fratovchan, Viktoriia Heorhiivna | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-02T16:19:52Z | - |
dc.date.available | 2024-01-02T16:19:52Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Фратовчан В. Г. Обґрунтування технології виробництва вітамінізованого конфітюру з плодів груші : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр» : 181, Харчові технології / Фратовчан Вікторія Георгіївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний ф-т , Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 84 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8859. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8859 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є обґрунтування технології виробництва вітамінізованого конфітюру з плодів груші. В роботі проведено дослідження, метою якого було обґрунтування технології виробництва вітамінізованого конфітюру з плодів груші з попередньою товарознавчою оцінкою плодів груші. Відповідно, було отримано результати щодо впливу сортових особливостей на лежкість плодів груш при зберіганні; проведено моделювання рецептур вітамінізованого конфітюру з плодів груші; розроблено удосконалену технологічну схему виробництва вітамінізованого конфітюру з плодів груші; проведено оцінку споживчих властивостей розробленого вітамінізованого грушевого конфітюру. Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vitaminizovanoho konfitiuru z plodiv hrushi. V roboti provedeno doslidzhennia, metoiu yakoho bulo obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vitaminizovanoho konfitiuru z plodiv hrushi z poperednoiu tovaroznavchoiu otsinkoiu plodiv hrushi. Vidpovidno, bulo otrymano rezultaty shchodo vplyvu sortovykh osoblyvostei na lezhkist plodiv hrush pry zberihanni; provedeno modeliuvannia retseptur vitaminizovanoho konfitiuru z plodiv hrushi; rozrobleno udoskonalenu tekhnolohichnu skhemu vyrobnytstva vitaminizovanoho konfitiuru z plodiv hrushi; provedeno otsinku spozhyvchykh vlastyvostei rozroblenoho vitaminizovanoho hrushevoho konfitiuru. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | функціональні продукти | uk |
dc.subject | funktsionalni produkty | uk |
dc.subject | плоди груші | uk |
dc.subject | plody hrushi | uk |
dc.subject | грушевий конфітюр | uk |
dc.subject | hrushevyi konfitiur | uk |
dc.subject | вітамінізація | uk |
dc.subject | vitaminizatsiia | uk |
dc.subject | Богема | uk |
dc.subject | Bohema | uk |
dc.subject | Бере літня | uk |
dc.subject | Bere litnia | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва вітамінізованого конфітюру з плодів груші | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vitaminizovanoho konfitiuru z plodiv hrushi | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фратовчан В.Г..pdf | 2,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.