Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8859
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФратовчан, Вікторія Георгіївна-
dc.contributor.authorFratovchan, Viktoriia Heorhiivna-
dc.date.accessioned2024-01-02T16:19:52Z-
dc.date.available2024-01-02T16:19:52Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationФратовчан В. Г. Обґрунтування технології виробництва вітамінізованого конфітюру з плодів груші : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр» : 181, Харчові технології / Фратовчан Вікторія Георгіївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний ф-т , Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 84 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8859.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8859-
dc.description.abstractМетою роботи є обґрунтування технології виробництва вітамінізованого конфітюру з плодів груші. В роботі проведено дослідження, метою якого було обґрунтування технології виробництва вітамінізованого конфітюру з плодів груші з попередньою товарознавчою оцінкою плодів груші. Відповідно, було отримано результати щодо впливу сортових особливостей на лежкість плодів груш при зберіганні; проведено моделювання рецептур вітамінізованого конфітюру з плодів груші; розроблено удосконалену технологічну схему виробництва вітамінізованого конфітюру з плодів груші; проведено оцінку споживчих властивостей розробленого вітамінізованого грушевого конфітюру. Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vitaminizovanoho konfitiuru z plodiv hrushi. V roboti provedeno doslidzhennia, metoiu yakoho bulo obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vitaminizovanoho konfitiuru z plodiv hrushi z poperednoiu tovaroznavchoiu otsinkoiu plodiv hrushi. Vidpovidno, bulo otrymano rezultaty shchodo vplyvu sortovykh osoblyvostei na lezhkist plodiv hrush pry zberihanni; provedeno modeliuvannia retseptur vitaminizovanoho konfitiuru z plodiv hrushi; rozrobleno udoskonalenu tekhnolohichnu skhemu vyrobnytstva vitaminizovanoho konfitiuru z plodiv hrushi; provedeno otsinku spozhyvchykh vlastyvostei rozroblenoho vitaminizovanoho hrushevoho konfitiuru.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectфункціональні продуктиuk
dc.subjectfunktsionalni produktyuk
dc.subjectплоди грушіuk
dc.subjectplody hrushiuk
dc.subjectгрушевий конфітюрuk
dc.subjecthrushevyi konfitiuruk
dc.subjectвітамінізаціяuk
dc.subjectvitaminizatsiiauk
dc.subjectБогемаuk
dc.subjectBohemauk
dc.subjectБере літняuk
dc.subjectBere litniauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва вітамінізованого конфітюру з плодів грушіuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vitaminizovanoho konfitiuru z plodiv hrushiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фратовчан В.Г..pdf2,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.