Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/897
Назва: Вплив плазмохімічно активованої води на функціональні характеристики спіруліни як кормового чинника
Інші назви: Influence of plasma-chemically activated water on the functional characteristics of spirulina as a fodder factor
Автори: Гончарова, Олена Вікторівна
Honcharova, Olena
Honcharova, O.
Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, S.
Mykolenko, S. Yu.
Mykolenko, Svitlana
Mykolenko, Svitlana Yu.
Ключові слова: аквакультура
aquaculture
плазмохімічно активована вода
plasma-chemically activated water
гідробіонти
hydrobionts
спіруліна
spirulina
кормовий чинник
fodder factors
функціональний стан
functional state
Дата публікації: 2018
Видавництво: Таврійський державний агротехнологічний університет
Бібліографічний опис: Гончарова О. В. Вплив плазмохімічно активованої води на функціональні характеристики спіруліни як кормового чинника / О. В. Гончарова, С. Ю. Миколенко // Таврійський державний агротехнологічний університет : праці. – Мелітополь, 2018 – Вип. 18. – Т.1. – С.43-50. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/897.
Короткий огляд (реферат): стаття присвячена експериментальним дослідженням щодо вивчення ефективності використання спіруліни і плазмохімічно активованої води у якості харчових чинників вирощування гідробіонтів. Встановлено, що використання плазмохімічно активованої води при культивуванні спіруліни як кормового чинника в аквакультурі сприяє стимуляції та поліпшенню функціонального стану гідробіонтів. The study is devoted to experimental research of the effectiveness of the use of spirulina and plasma-chemically activated water as fodder factors for hydrobionts cultivation. It has been revealed that the use of plasma-chemically activated water for spirulina cultivating as a fodder factor in aquaculture contributes to stimulation and improvement of the functional state of hydrobionts.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.tsatu.edu.ua/ophv/wp-content/uploads/sites/13/vplyv-plazmohimichno-aktyvovanoyi-vody-na-funkcionalni-harakterystyky-spiruliny-jak-kormovoho-chynnyka.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/897
ISSN: 2078-0877
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf3,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.