Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/897
Назва: | Вплив плазмохімічно активованої води на функціональні характеристики спіруліни як кормового чинника |
Інші назви: | Influence of plasma-chemically activated water on the functional characteristics of spirulina as a fodder factor |
Автори: | Гончарова, Олена Вікторівна Honcharova, Olena Honcharova, O. Миколенко, Світлана Юріївна Mykolenko, S. Mykolenko, S. Yu. Mykolenko, Svitlana Mykolenko, Svitlana Yu. |
Ключові слова: | аквакультура aquaculture плазмохімічно активована вода plasma-chemically activated water гідробіонти hydrobionts спіруліна spirulina кормовий чинник fodder factors функціональний стан functional state |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Таврійський державний агротехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Гончарова О. В. Вплив плазмохімічно активованої води на функціональні характеристики спіруліни як кормового чинника / О. В. Гончарова, С. Ю. Миколенко // Таврійський державний агротехнологічний університет : праці. – Мелітополь, 2018 – Вип. 18. – Т.1. – С.43-50. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/897. |
Короткий огляд (реферат): | стаття присвячена експериментальним дослідженням щодо вивчення ефективності використання спіруліни і плазмохімічно активованої води у якості харчових чинників вирощування гідробіонтів. Встановлено, що використання плазмохімічно активованої води при культивуванні спіруліни як кормового чинника в аквакультурі сприяє стимуляції та поліпшенню функціонального стану гідробіонтів. The study is devoted to experimental research of the effectiveness of the use of spirulina and plasma-chemically activated water as fodder factors for hydrobionts cultivation. It has been revealed that the use of plasma-chemically activated water for spirulina cultivating as a fodder factor in aquaculture contributes to stimulation and improvement of the functional state of hydrobionts. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.tsatu.edu.ua/ophv/wp-content/uploads/sites/13/vplyv-plazmohimichno-aktyvovanoyi-vody-na-funkcionalni-harakterystyky-spiruliny-jak-kormovoho-chynnyka.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/897 |
ISSN: | 2078-0877 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3.pdf | 3,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.