Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9148
Назва: Агробіологічна ефективність технології вирощування зеленого горошку в умовах приватного підприємства агрофірма «Еверест» Синельниківського району Дніпропетровської області
Інші назви: Ahrobiolohichna efektyvnist tekhnolohii vyroshchuvannia zelenoho horoshku v umovakh pryvatnoho pidpryiemstva ahrofirma «Everest» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Чижевський, Костянтин Олегович
Chyzhevskyi, Kostiantyn Olehovych
Ключові слова: фізіологічні процеси проростання
fiziolohichni protsesy prorostannia
технологічні властивості
tekhnolohichni vlastyvosti
зелений горошок
zelenyi horoshok
консервна промисловість
konservna promyslovist
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно–економічний університет
Бібліографічний опис: Чижевський К. О. Агробіологічна ефективність технології вирощування зеленого горошку в умовах приватного підприємства агрофірма «Еверест» Синельниківського району Дніпропетровської області : магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Костянтин Чижевський; наук. кер. А. Готвянська ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. загального землеробства та грунтознавства. – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9148
Короткий огляд (реферат): В зонах нестійкого та недостатнього зволоження господарства вивчено перспективні сорти зеленого горошку та вдосконалено прийоми технології вирощування для отримання продукції з високими технологічними властивостями. Виявлено кореляційний зв'язок між прийомами технології, врожайністю та якістю продукції консервування. Практична значущість роботи. Визначено шляхи підвищення продуктивності зеленого горошку з високими технологічними властивостями зерна для консервної промисловості, які забезпечують одержання врожаю насіння до 4,0-5,0 тон з гектара. V zonakh nestiikoho ta nedostatnoho zvolozhennia hospodarstva vyvcheno perspektyvni sorty zelenoho horoshku ta vdoskonaleno pryiomy tekhnolohii vyroshchuvannia dlia otrymannia produktsii z vysokymy tekhnolohichnymy vlastyvostiamy. Vyiavleno koreliatsiinyi zviazok mizh pryiomamy tekhnolohii, vrozhainistiu ta yakistiu produktsii konservuvannia. Praktychna znachushchist roboty. Vyznacheno shliakhy pidvyshchennia produktyvnosti zelenoho horoshku z vysokymy tekhnolohichnymy vlastyvostiamy zerna dlia konservnoi promyslovosti, yaki zabezpechuiut oderzhannia vrozhaiu nasinnia do 4,0-5,0 ton z hektara.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9148
Розташовується у зібраннях:Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чижевський К. О..pdf1,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.