Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9239
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorWrzecińska, Marcjanna-
dc.contributor.authorВжецінська, Марціяна-
dc.contributor.authorCzerniawska-Piątkowska, Ewa-
dc.contributor.authorЧернявська-Пянтковська, Єва-
dc.contributor.authorKowalczyk, Alicja-
dc.contributor.authorКовальчик, Аліція-
dc.contributor.authorAraujo, Jose Pedro-
dc.contributor.authorАраухо, Хосе Педро-
dc.contributor.authorStefaniak, Wiktoria-
dc.contributor.authorСтефаняк, Вікторія-
dc.contributor.authorCerqueira, Joaquim L.-
dc.contributor.authorСеркейра, Жоакім Л.-
dc.contributor.authorMylostyvyi, Roman-
dc.contributor.authorMilostiviy, Roman-
dc.contributor.authorMilostivyiy, Roman-
dc.contributor.authorMylostyvyi, R. V.-
dc.contributor.authorMylostyvyi, Roman V.-
dc.contributor.authorMylostyvy, R.-
dc.contributor.authorMylostyvyi, R.-
dc.contributor.authorMilostivyi, R.-
dc.contributor.authorМилостивий, Роман Васильович-
dc.contributor.authorMelnyk, Oleg-
dc.contributor.authorМельник, Олег-
dc.contributor.authorShuvar, Ivan-
dc.contributor.authorШувар, Іван-
dc.contributor.authorCantalapiedra, Jesus-
dc.contributor.authorКанталапіедра, Хесус-
dc.date.accessioned2024-02-16T10:09:55Z-
dc.date.available2024-02-16T10:09:55Z-
dc.date.issued2023-09-
dc.identifier.citationExamining milk composition in black-and-white polish holstein-friesian cows across multiple lactation periods / [ M. Wrzecińska, E. Czerniawska-Piątkowska, A. Kowalczyk et al. ] // Патоморфологія сьогодення : зб. тез доповідей Міжнар. наук. конф., присвяч. 125-річчю з часу заснування НУБіП України ( Київ, 28-29 верес. 2023 р. ) : Pathomorphology today : theses of reports of the International scientific conference dedicated to the 125th anniversary of the creation of the National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine ( Kyiv, September 28-29, 2023 ) / НУБіП України. – К., 2023. – С. 71-73. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9239.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9239-
dc.descriptionМилостивий Роман Васильович https://orcid.org/0000-0002-4450-8813uk
dc.description.abstractThe research findings show that protein content in cow milk generally increased across milk yield groups and lactations, while fat content decreased, and lactose content varied. Urea content and somatic cell count increased with subsequent lactations, with significant differences observed between lactation stages and milk yield groups. The study emphasizes the importance of milk composition for the dairy industry and highlights the need for further research to optimize milk composition and enhance cow health and productivity. Результати дослідження показують, що вміст білка в коров’ячому молоці загалом збільшувався в різних групах надоїв і лактаціях, тоді як вміст жиру знижувався, а вміст лактози змінювався. Вміст сечовини та кількість соматичних клітин збільшувалися з наступними лактаціями, при цьому спостерігалися значні відмінності між стадіями лактації та групами надоїв. Дослідження підкреслює важливість складу молока для молочної промисловості та підкреслює необхідність подальших досліджень для оптимізації складу молока та покращення здоров’я та продуктивності корів.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherНУБіП Україниuk
dc.subjectvelyka rohata khudobauk
dc.subjectвелика рогата худобаuk
dc.subjectlaktatsiiauk
dc.subjectлактаціяuk
dc.subjectsklad moloka u korivuk
dc.subjectсклад молока у корівuk
dc.titleExamining milk composition in black-and-white polish holstein-friesian cows across multiple lactation periodsuk
dc.title.alternativeДослідження складу молока у корів чорно-білої польської голштинсько-фризької породи під час лактаційuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези конференції_Милостивий.pdf1,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.