Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9243
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лєщова, Марина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Lieshchova, M. O. | - |
dc.contributor.author | Lieshchova, M. А. | - |
dc.contributor.author | Lieshchova, M. | - |
dc.contributor.author | Lieshchova, Maryna | - |
dc.contributor.author | Lieshchova, Marina | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-16T10:51:30Z | - |
dc.date.available | 2024-02-16T10:51:30Z | - |
dc.date.issued | 2023-09 | - |
dc.identifier.citation | Лєщова М. О. Мікроструктурний аналіз складу продуктів з м’яса птиці / М. О. Лєщова // Патоморфологія сьогодення : зб. тез доповідей Міжнар. наук. конф., присвяч. 125-річчю з часу заснування НУБіП України ( Київ, 28-29 верес. 2023 р. ) : Pathomorphology today : theses of reports of the International scientific conference dedicated to the 125th anniversary of the creation of the National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine ( Kyiv, September 28-29, 2023 ) / НУБіП України. – К., 2023. – С. 31-33. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9243. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9243 | - |
dc.description | Лєщова Марина Олексіївна http://orcid.org/0000-0002-4251-4152 | uk |
dc.description.abstract | Гістологічно продукти з м’яса птиці варено-копчені складаються із м’язових волокон і ендомізію з ознаками термічної обробки та жирової тканини. В складі трьох із чотирьох досліджуваних видів продукції виявлені нем’ясні компоненти у вигляді гелеутворюючого агента з включенням карагенану. Histolohichno produkty z miasa ptytsi vareno-kopcheni skladaiutsia iz miazovykh volokon i endomiziiu z oznakamy termichnoi obrobky ta zhyrovoi tkanyny. V skladi trokh iz chotyrokh doslidzhuvanykh vydiv produktsii vyiavleni nemiasni komponenty u vyhliadi heleutvoriuiuchoho ahenta z vkliuchenniam karahenanu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | НУБіП України | uk |
dc.subject | м’ясні продукти | uk |
dc.subject | miasni produkty | uk |
dc.subject | продукти з м’яса птиці | uk |
dc.subject | produkty z miasa ptytsi | uk |
dc.subject | мікроструктурний аналіз | uk |
dc.subject | mikrostrukturnyi analiz | uk |
dc.title | Мікроструктурний аналіз складу продуктів з м’яса птиці | uk |
dc.title.alternative | Mikrostrukturnyi analiz skladu produktiv z miasa ptytsi | uk |
dc.type | Conference abstracts | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conference - Kyiv, 28-29.09.2023-31-33.pdf | 552,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.