Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9243
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛєщова, Марина Олексіївна-
dc.contributor.authorLieshchova, M. O.-
dc.contributor.authorLieshchova, M. А.-
dc.contributor.authorLieshchova, M.-
dc.contributor.authorLieshchova, Maryna-
dc.contributor.authorLieshchova, Marina-
dc.date.accessioned2024-02-16T10:51:30Z-
dc.date.available2024-02-16T10:51:30Z-
dc.date.issued2023-09-
dc.identifier.citationЛєщова М. О. Мікроструктурний аналіз складу продуктів з м’яса птиці / М. О. Лєщова // Патоморфологія сьогодення : зб. тез доповідей Міжнар. наук. конф., присвяч. 125-річчю з часу заснування НУБіП України ( Київ, 28-29 верес. 2023 р. ) : Pathomorphology today : theses of reports of the International scientific conference dedicated to the 125th anniversary of the creation of the National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine ( Kyiv, September 28-29, 2023 ) / НУБіП України. – К., 2023. – С. 31-33. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9243.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9243-
dc.descriptionЛєщова Марина Олексіївна http://orcid.org/0000-0002-4251-4152uk
dc.description.abstractГістологічно продукти з м’яса птиці варено-копчені складаються із м’язових волокон і ендомізію з ознаками термічної обробки та жирової тканини. В складі трьох із чотирьох досліджуваних видів продукції виявлені нем’ясні компоненти у вигляді гелеутворюючого агента з включенням карагенану. Histolohichno produkty z miasa ptytsi vareno-kopcheni skladaiutsia iz miazovykh volokon i endomiziiu z oznakamy termichnoi obrobky ta zhyrovoi tkanyny. V skladi trokh iz chotyrokh doslidzhuvanykh vydiv produktsii vyiavleni nemiasni komponenty u vyhliadi heleutvoriuiuchoho ahenta z vkliuchenniam karahenanu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherНУБіП Україниuk
dc.subjectм’ясні продуктиuk
dc.subjectmiasni produktyuk
dc.subjectпродукти з м’яса птиціuk
dc.subjectprodukty z miasa ptytsiuk
dc.subjectмікроструктурний аналізuk
dc.subjectmikrostrukturnyi analizuk
dc.titleМікроструктурний аналіз складу продуктів з м’яса птиціuk
dc.title.alternativeMikrostrukturnyi analiz skladu produktiv z miasa ptytsiuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference - Kyiv, 28-29.09.2023-31-33.pdf552,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.