Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9425
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБайдак, Данило Ігорович-
dc.contributor.authorBaidak, Danylo-
dc.date.accessioned2024-03-13T08:14:30Z-
dc.date.available2024-03-13T08:14:30Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБайдак Д. І. Обґрунтування технології виробництва продуктів швидкого приготування із зерна твердої пшениці : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Данило Ігорович Байдак ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9425uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9425-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка раціональної ресурсозберігаючої технології виробництва зернових пластівців, що швидко розварюються, а також деяких її варіантів стосовно конкретних умов різних виробництв.Metoiu roboty ye rozrobka ratsionalnoi resursozberihaiuchoi tekhnolohii vyrobnytstva zernovykh plastivtsiv, shcho shvydko rozvariuiutsia, a takozh deiakykh yii variantiv stosovno konkretnykh umov riznykh vyrobnytstv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпшеницяuk
dc.subjectpshenytsiauk
dc.subjectводно-теплова обробкаuk
dc.subjectvodno-teplova obrobkauk
dc.subjectвідволоженняuk
dc.subjectvidvolozhenniauk
dc.subjectпропарюванняuk
dc.subjectpropariuvanniauk
dc.subjectпроцесuk
dc.subjectprotsesuk
dc.subjectмікронізаціяuk
dc.subjectmikronizatsiiauk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperaturauk
dc.subjectтривалістьuk
dc.subjecttryvalistuk
dc.subjectтехнологіїuk
dc.subjecttekhnolohiiuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectпродукт швидкого приготуванняuk
dc.subjectprodukt shvydkoho pryhotuvanniauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва продуктів швидкого приготування із зерна твердої пшениціuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva produktiv shvydkoho pryhotuvannia iz zerna tverdoi pshenytsiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Байдак Д.І..pdf2,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.