Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9425
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Байдак, Данило Ігорович | - |
dc.contributor.author | Baidak, Danylo | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-13T08:14:30Z | - |
dc.date.available | 2024-03-13T08:14:30Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Байдак Д. І. Обґрунтування технології виробництва продуктів швидкого приготування із зерна твердої пшениці : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Данило Ігорович Байдак ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9425 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9425 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка раціональної ресурсозберігаючої технології виробництва зернових пластівців, що швидко розварюються, а також деяких її варіантів стосовно конкретних умов різних виробництв.Metoiu roboty ye rozrobka ratsionalnoi resursozberihaiuchoi tekhnolohii vyrobnytstva zernovykh plastivtsiv, shcho shvydko rozvariuiutsia, a takozh deiakykh yii variantiv stosovno konkretnykh umov riznykh vyrobnytstv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | пшениця | uk |
dc.subject | pshenytsia | uk |
dc.subject | водно-теплова обробка | uk |
dc.subject | vodno-teplova obrobka | uk |
dc.subject | відволоження | uk |
dc.subject | vidvolozhennia | uk |
dc.subject | пропарювання | uk |
dc.subject | propariuvannia | uk |
dc.subject | процес | uk |
dc.subject | protses | uk |
dc.subject | мікронізація | uk |
dc.subject | mikronizatsiia | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.subject | тривалість | uk |
dc.subject | tryvalist | uk |
dc.subject | технології | uk |
dc.subject | tekhnolohii | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | продукт швидкого приготування | uk |
dc.subject | produkt shvydkoho pryhotuvannia | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва продуктів швидкого приготування із зерна твердої пшениці | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva produktiv shvydkoho pryhotuvannia iz zerna tverdoi pshenytsi | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Байдак Д.І..pdf | 2,19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.