Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9429
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБорисенко, Вікторія Костянтинівна-
dc.contributor.authorBorysenko, Viktoriia-
dc.date.accessioned2024-03-13T08:48:19Z-
dc.date.available2024-03-13T08:48:19Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБорисенко В. К. Підвищення ефективності контрою якості та втрат маси насіння соняшнику при зберіганні його насипом : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Вікторія Костянтинівна Борисенко; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9429uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9429-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є обґрунтування втрат маси насіння соняшнику при зберіганні його насипом.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye obgruntuvannia vtrat masy nasinnia soniashnyku pry zberihanni yoho nasypomuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectсоняшникuk
dc.subjectsoniashnykuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectzberihanniauk
dc.subjectнасінняuk
dc.subjectnasinniauk
dc.subjectнасипuk
dc.subjectnasypuk
dc.subjectвтратиuk
dc.subjectvtratyuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectметодикаuk
dc.subjectmetodykauk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectyakistuk
dc.titleПідвищення ефективності контрою якості та втрат маси насіння соняшнику при зберіганні його насипомuk
dc.title.alternativePidvyshchennia efektyvnosti kontroiu yakosti ta vtrat masy nasinnia soniashnyku pry zberihanni yoho nasypomuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Борисенко В.К..pdf2,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.