Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9430
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гавриленко, Альона Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Havrylenko, Alona | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-13T08:59:23Z | - |
dc.date.available | 2024-03-13T08:59:23Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Гавриленко А. В. Обґрунтування технології виробництва продуктів функціонального призначення із зерна ячменю : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Альона Вікторівна Гавриленко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 78 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9430 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9430 | - |
dc.description.abstract | Метою досліджень є розробка нових технології виробництва швидкорозварюваних продуктів, продуктів харчування функціонального призначення з ячменю.Metoiu doslidzhen ye rozrobka novykh tekhnolohii vyrobnytstva shvydkorozvariuvanykh produktiv, produktiv kharchuvannia funktsionalnoho pryznachennia z yachmeniu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | ячмінь | uk |
dc.subject | yachmin | uk |
dc.subject | водно-теплова обробка | uk |
dc.subject | vodno-teplova obrobka | uk |
dc.subject | відволоження | uk |
dc.subject | vidvolozhennia | uk |
dc.subject | пропарювання | uk |
dc.subject | propariuvannia | uk |
dc.subject | процес | uk |
dc.subject | protses | uk |
dc.subject | мікронізація | uk |
dc.subject | mikronizatsiia | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.subject | тривалість | uk |
dc.subject | tryvalist | uk |
dc.subject | технології | uk |
dc.subject | tekhnolohii | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.subject | функціональний продукт | uk |
dc.subject | funktsionalnyi produkt | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва продуктів функціонального призначення із зерна ячменю | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva produktiv funktsionalnoho pryznachennia iz zerna yachmeniu | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гавриленко А.В..pdf | 2,44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.