Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9430
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГавриленко, Альона Вікторівна-
dc.contributor.authorHavrylenko, Alona-
dc.date.accessioned2024-03-13T08:59:23Z-
dc.date.available2024-03-13T08:59:23Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГавриленко А. В. Обґрунтування технології виробництва продуктів функціонального призначення із зерна ячменю : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Альона Вікторівна Гавриленко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 78 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9430uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9430-
dc.description.abstractМетою досліджень є розробка нових технології виробництва швидкорозварюваних продуктів, продуктів харчування функціонального призначення з ячменю.Metoiu doslidzhen ye rozrobka novykh tekhnolohii vyrobnytstva shvydkorozvariuvanykh produktiv, produktiv kharchuvannia funktsionalnoho pryznachennia z yachmeniu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectячміньuk
dc.subjectyachminuk
dc.subjectводно-теплова обробкаuk
dc.subjectvodno-teplova obrobkauk
dc.subjectвідволоженняuk
dc.subjectvidvolozhenniauk
dc.subjectпропарюванняuk
dc.subjectpropariuvanniauk
dc.subjectпроцесuk
dc.subjectprotsesuk
dc.subjectмікронізаціяuk
dc.subjectmikronizatsiiauk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperaturauk
dc.subjectтривалістьuk
dc.subjecttryvalistuk
dc.subjectтехнологіїuk
dc.subjecttekhnolohiiuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectфункціональний продуктuk
dc.subjectfunktsionalnyi produktuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва продуктів функціонального призначення із зерна ячменюuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva produktiv funktsionalnoho pryznachennia iz zerna yachmeniuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гавриленко А.В..pdf2,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.