Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9470
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДерев’янко, Дарія Сергіївна-
dc.contributor.authorDerevianko, Dariia-
dc.date.accessioned2024-03-18T11:05:04Z-
dc.date.available2024-03-18T11:05:04Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДерев’янко Д. С. Обґрунтування технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексу : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Дарія Сергіївна Дерев’янко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 76 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9470uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9470-
dc.description.abstractМетою роботи є дослідження технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексу.Metoiu roboty ye doslidzhennia tekhnolohii vyrobnytstva maioneznykh sousiv z vykorystanniam antyoksydantnoho kompleksuuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectмайонезний соусuk
dc.subjectmaioneznyi sousuk
dc.subjectчервона пальмова оліяuk
dc.subjectchervona palmova oliiauk
dc.subjectобліпихова оліяuk
dc.subjectoblipykhova oliiauk
dc.subjectфосфоліпідиuk
dc.subjectfosfolipidyuk
dc.subjectлецитинuk
dc.subjectletsytynuk
dc.subjectжирнокислотний складuk
dc.subjectzhyrnokyslotnyi skladuk
dc.subjectантиоксидантний комплексuk
dc.subjectantyoksydantnyi kompleksuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексуuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva maioneznykh sousiv z vykorystanniam antyoksydantnoho kompleksuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дерев'янко Д.С..pdf1,27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.