Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9470
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дерев’янко, Дарія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Derevianko, Dariia | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-18T11:05:04Z | - |
dc.date.available | 2024-03-18T11:05:04Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Дерев’янко Д. С. Обґрунтування технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексу : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Дарія Сергіївна Дерев’янко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 76 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9470 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9470 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є дослідження технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексу.Metoiu roboty ye doslidzhennia tekhnolohii vyrobnytstva maioneznykh sousiv z vykorystanniam antyoksydantnoho kompleksu | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | майонезний соус | uk |
dc.subject | maioneznyi sous | uk |
dc.subject | червона пальмова олія | uk |
dc.subject | chervona palmova oliia | uk |
dc.subject | обліпихова олія | uk |
dc.subject | oblipykhova oliia | uk |
dc.subject | фосфоліпіди | uk |
dc.subject | fosfolipidy | uk |
dc.subject | лецитин | uk |
dc.subject | letsytyn | uk |
dc.subject | жирнокислотний склад | uk |
dc.subject | zhyrnokyslotnyi sklad | uk |
dc.subject | антиоксидантний комплекс | uk |
dc.subject | antyoksydantnyi kompleks | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексу | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva maioneznykh sousiv z vykorystanniam antyoksydantnoho kompleksu | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дерев'янко Д.С..pdf | 1,27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.