Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9471
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗабуранна, Катерина Дмитрівна-
dc.contributor.authorZaburanna, Kateryna-
dc.date.accessioned2024-03-18T11:13:27Z-
dc.date.available2024-03-18T11:13:27Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗабуранна К. Д. Обґрунтування технології виробництва екструдованих продуктів на основі безглютенової сировини : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Катерина Дмитрівна Забуранна ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 84 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9471uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9471-
dc.description.abstractМетою роботи є розроблення рецептури екструдованих чіпсів на основі безглютенової зернової сировини.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury ekstrudovanykh chipsiv na osnovi bezghliutenovoi zernovoi syrovyny.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectснекові продуктиuk
dc.subjectsnekovi produktyuk
dc.subjectчіпсиuk
dc.subjectchipsyuk
dc.subjectкукурудзаuk
dc.subjectkukurudzauk
dc.subjectгречкаuk
dc.subjecthrechkauk
dc.subjectрисuk
dc.subjectrysuk
dc.subjectамарантuk
dc.subjectamarantuk
dc.subjectнепереносимість глютенуuk
dc.subjectneperenosymist hliutenuuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва екструдованих продуктів на основі безглютенової сировиниuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ekstrudovanykh produktiv na osnovi bezghliutenovoi syrovynyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Забуранна К.Д..pdf7,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.