Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9471
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Забуранна, Катерина Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Zaburanna, Kateryna | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-18T11:13:27Z | - |
dc.date.available | 2024-03-18T11:13:27Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Забуранна К. Д. Обґрунтування технології виробництва екструдованих продуктів на основі безглютенової сировини : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Катерина Дмитрівна Забуранна ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 84 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9471 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9471 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розроблення рецептури екструдованих чіпсів на основі безглютенової зернової сировини.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury ekstrudovanykh chipsiv na osnovi bezghliutenovoi zernovoi syrovyny. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | снекові продукти | uk |
dc.subject | snekovi produkty | uk |
dc.subject | чіпси | uk |
dc.subject | chipsy | uk |
dc.subject | кукурудза | uk |
dc.subject | kukurudza | uk |
dc.subject | гречка | uk |
dc.subject | hrechka | uk |
dc.subject | рис | uk |
dc.subject | rys | uk |
dc.subject | амарант | uk |
dc.subject | amarant | uk |
dc.subject | непереносимість глютену | uk |
dc.subject | neperenosymist hliutenu | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва екструдованих продуктів на основі безглютенової сировини | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ekstrudovanykh produktiv na osnovi bezghliutenovoi syrovyny | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Забуранна К.Д..pdf | 7,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.