Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9472
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗалужна, Наталія Ігорівна-
dc.contributor.authorZaluzhna, Nataliia-
dc.date.accessioned2024-03-18T11:23:15Z-
dc.date.available2024-03-18T11:23:15Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗалужна Н. І. Обґрунтування параметрів інноваційної технології виробництва комбікормів для курей-бройлерів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Наталія Ігорівна Залужна ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 73 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9472uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9472-
dc.description.abstractМетою роботи є обґрунтування технологічних параметрів технології і розробка установки для знезаражування комбікормів впливом фізичних факторів.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohichnykh parametriv tekhnolohii i rozrobka ustanovky dlia znezarazhuvannia kombikormiv vplyvom fizychnykh faktoriv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectzernouk
dc.subjectіч-опроміненняuk
dc.subjectich-oprominenniauk
dc.subjectкомбікормuk
dc.subjectkombikormuk
dc.subjectзмішувачuk
dc.subjectzmishuvachuk
dc.subjectзнезараженняuk
dc.subjectznezarazhenniauk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperaturauk
dc.subjectтривалістьuk
dc.subjecttryvalistuk
dc.subjectпроцесuk
dc.subjectprotsesuk
dc.subjectтехнологіїuk
dc.subjecttekhnolohiiuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.titleОбґрунтування параметрів інноваційної технології виробництва комбікормів для курей-бройлерівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia parametriv innovatsiinoi tekhnolohii vyrobnytstva kombikormiv dlia kurei-broilerivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Залужна Н.І..pdf3,1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.