Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9472
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Залужна, Наталія Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Zaluzhna, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-18T11:23:15Z | - |
dc.date.available | 2024-03-18T11:23:15Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Залужна Н. І. Обґрунтування параметрів інноваційної технології виробництва комбікормів для курей-бройлерів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Наталія Ігорівна Залужна ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 73 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9472 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9472 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є обґрунтування технологічних параметрів технології і розробка установки для знезаражування комбікормів впливом фізичних факторів.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohichnykh parametriv tekhnolohii i rozrobka ustanovky dlia znezarazhuvannia kombikormiv vplyvom fizychnykh faktoriv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | зерно | uk |
dc.subject | zerno | uk |
dc.subject | іч-опромінення | uk |
dc.subject | ich-oprominennia | uk |
dc.subject | комбікорм | uk |
dc.subject | kombikorm | uk |
dc.subject | змішувач | uk |
dc.subject | zmishuvach | uk |
dc.subject | знезараження | uk |
dc.subject | znezarazhennia | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.subject | тривалість | uk |
dc.subject | tryvalist | uk |
dc.subject | процес | uk |
dc.subject | protses | uk |
dc.subject | технології | uk |
dc.subject | tekhnolohii | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.title | Обґрунтування параметрів інноваційної технології виробництва комбікормів для курей-бройлерів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia parametriv innovatsiinoi tekhnolohii vyrobnytstva kombikormiv dlia kurei-broileriv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Залужна Н.І..pdf | 3,1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.