Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9521
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Литвинова, Вікторія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Lytvynova, Viktoriia | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-21T10:14:25Z | - |
dc.date.available | 2024-03-21T10:14:25Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Литвинова В. В. Обґрунтування використання борошна бобових культур при виробництві м’ясних рублених напівфабрикатів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Вікторія Володимирівна Литвинова ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 81 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9521 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9521 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є обґрунтування використання борошна бобових культур при виробництві м’ясних рублених напівфабрикатів.Metoiu roboty ye obgruntuvannia vykorystannia boroshna bobovykh kultur pry vyrobnytstvi miasnykh rublenykh napivfabrykativ. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | м’ясні рублені напівфабрикати | uk |
dc.subject | miasni rubleni napivfabrykaty | uk |
dc.subject | м’ясо-рослинні фарші | uk |
dc.subject | miaso-roslynni farshi | uk |
dc.subject | бобові культури | uk |
dc.subject | bobovi kultury | uk |
dc.subject | борошно горохове | uk |
dc.subject | boroshno horokhove | uk |
dc.subject | борошно нутове | uk |
dc.subject | boroshno nutove | uk |
dc.subject | борошно соєве | uk |
dc.subject | boroshno soieve | uk |
dc.subject | водоутримуюча здатність | uk |
dc.subject | vodoutrymuiucha zdatnist | uk |
dc.title | Обґрунтування використання борошна бобових культур при виробництві м’ясних рублених напівфабрикатів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia vykorystannia boroshna bobovykh kultur pry vyrobnytstvi miasnykh rublenykh napivfabrykativ | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Литвинова В.В..pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.