Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9521
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛитвинова, Вікторія Володимирівна-
dc.contributor.authorLytvynova, Viktoriia-
dc.date.accessioned2024-03-21T10:14:25Z-
dc.date.available2024-03-21T10:14:25Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛитвинова В. В. Обґрунтування використання борошна бобових культур при виробництві м’ясних рублених напівфабрикатів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Вікторія Володимирівна Литвинова ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 81 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9521uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9521-
dc.description.abstractМетою роботи є обґрунтування використання борошна бобових культур при виробництві м’ясних рублених напівфабрикатів.Metoiu roboty ye obgruntuvannia vykorystannia boroshna bobovykh kultur pry vyrobnytstvi miasnykh rublenykh napivfabrykativ.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectм’ясні рублені напівфабрикатиuk
dc.subjectmiasni rubleni napivfabrykatyuk
dc.subjectм’ясо-рослинні фаршіuk
dc.subjectmiaso-roslynni farshiuk
dc.subjectбобові культуриuk
dc.subjectbobovi kulturyuk
dc.subjectборошно гороховеuk
dc.subjectboroshno horokhoveuk
dc.subjectборошно нутовеuk
dc.subjectboroshno nutoveuk
dc.subjectборошно соєвеuk
dc.subjectboroshno soieveuk
dc.subjectводоутримуюча здатністьuk
dc.subjectvodoutrymuiucha zdatnistuk
dc.titleОбґрунтування використання борошна бобових культур при виробництві м’ясних рублених напівфабрикатівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia vykorystannia boroshna bobovykh kultur pry vyrobnytstvi miasnykh rublenykh napivfabrykativuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Литвинова В.В..pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.