Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9522
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лопаткіна, Ольга Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Lopatkina, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-21T10:26:14Z | - |
dc.date.available | 2024-03-21T10:26:14Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Лопаткіна О. О. Удосконалення технологічних процесів післязбиральної обробки сої : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Ольга Олександрівна Лопаткіна ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 98 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9522 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9522 | - |
dc.description.abstract | Мета наукової роботи – дослідження технологій післязбиральної обробки сої та розробка практичних інструментів її удосконалення.Meta naukovoi roboty – doslidzhennia tekhnolohii pisliazbyralnoi obrobky soi ta rozrobka praktychnykh instrumentiv yii udoskonalennia. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | насіння сої | uk |
dc.subject | nasinnia soi | uk |
dc.subject | фізико-технологічні властивості | uk |
dc.subject | fizyko-tekhnolohichni vlastyvosti | uk |
dc.subject | гранулометрична характеристика | uk |
dc.subject | hranulometrychna kharakterystyka | uk |
dc.subject | умови зберігання | uk |
dc.subject | umovy zberihannia | uk |
dc.subject | перевантажувальний термінал | uk |
dc.subject | perevantazhuvalnyi terminal | uk |
dc.title | Удосконалення технологічних процесів післязбиральної обробки сої | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohichnykh protsesiv pisliazbyralnoi obrobky soi | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лопаткіна О.О..pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.