Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9523
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМирошниченко, Юлія Костянтинівна-
dc.contributor.authorMyroshnychenko, Yuliia-
dc.date.accessioned2024-03-21T10:41:18Z-
dc.date.available2024-03-21T10:41:18Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМирошниченко Ю. К. Обґрунтування технологічного процесу знезараження зерна при виробництві зернового хліба : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Юлія Костянтинівна Мирошниченко ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 71 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9523uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9523-
dc.description.abstractМета роботи: обґрунтування технологічного процесу та режимів НВЧ-знезараження зерна для покращення його якісних показників та зниження енерговитрат.Meta roboty: obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu ta rezhymiv NVCh-znezarazhennia zerna dlia pokrashchennia yoho yakisnykh pokaznykiv ta znyzhennia enerhovytrat.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectzernouk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectkhlibuk
dc.subjectтоксиниuk
dc.subjecttoksynyuk
dc.subjectбактеріїuk
dc.subjectbakteriiuk
dc.subjectзнезараженняuk
dc.subjectznezarazhenniauk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectекспозиціяuk
dc.subjectekspozytsiiauk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperaturauk
dc.subjectпитома потіжністьuk
dc.subjectpytoma potizhnistuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectекспериментuk
dc.subjecteksperymentuk
dc.subjectвипробуванняuk
dc.subjectvyprobuvanniauk
dc.titleОбґрунтування технологічного процесу знезараження зерна при виробництві зернового хлібаuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu znezarazhennia zerna pry vyrobnytstvi zernovoho khlibauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мирошниченко Ю.К..pdf2,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.