Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9523
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мирошниченко, Юлія Костянтинівна | - |
dc.contributor.author | Myroshnychenko, Yuliia | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-21T10:41:18Z | - |
dc.date.available | 2024-03-21T10:41:18Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Мирошниченко Ю. К. Обґрунтування технологічного процесу знезараження зерна при виробництві зернового хліба : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Юлія Костянтинівна Мирошниченко ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 71 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9523 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9523 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи: обґрунтування технологічного процесу та режимів НВЧ-знезараження зерна для покращення його якісних показників та зниження енерговитрат.Meta roboty: obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu ta rezhymiv NVCh-znezarazhennia zerna dlia pokrashchennia yoho yakisnykh pokaznykiv ta znyzhennia enerhovytrat. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | зерно | uk |
dc.subject | zerno | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | khlib | uk |
dc.subject | токсини | uk |
dc.subject | toksyny | uk |
dc.subject | бактерії | uk |
dc.subject | bakterii | uk |
dc.subject | знезараження | uk |
dc.subject | znezarazhennia | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.subject | експозиція | uk |
dc.subject | ekspozytsiia | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.subject | питома потіжність | uk |
dc.subject | pytoma potizhnist | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | експеримент | uk |
dc.subject | eksperyment | uk |
dc.subject | випробування | uk |
dc.subject | vyprobuvannia | uk |
dc.title | Обґрунтування технологічного процесу знезараження зерна при виробництві зернового хліба | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu znezarazhennia zerna pry vyrobnytstvi zernovoho khliba | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мирошниченко Ю.К..pdf | 2,38 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.